Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, în grevă la amicalul cu FC Voluntari! Ce s-a întâmplat la baza de pregătire de la Săftica

Cosmin Cioboata

Publicat 06/06/2020 la 19:30 GMT+3

Dinamo nu a mai disputat amicalul cu FC Voluntari programat astăzi (ora 18:00), la baza de pregătire de la Săftica. Jucătorii lui Adrian Mihalcea au refuzat să intre pe teren din cauza restanțelor salariale.

Dinamo, în grevă la amicalul cu FC Voluntari

Credit imagine: Eurosport

Meciul de pregătire programat astăzi, cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 1, trebuia să înceapă la ora 18:00, însă jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, așa cum anunțaseră cu puțin timp înainte de startul partidei cu FC Voluntari. Potrivit Gazetei Sporturilor, protestul "câinilor" a fost generat de restanțele salariale din ultima vreme.
Sursa citată susține că în loc să dispute meciul cu Voluntari, jucătorii au inițiat o ședință, începută la ora 16:30, împreună cu membrii programului DDB (Doar Dinamo București), pentru a lămuri situația dificilă în care se află clubul din "Ștefan cel Mare".

Jucătorii lui Dinamo n-au intrat pe teren la meciul cu Voluntari

Jucătorii dinamoviști ar fi trebui să primească salariile restante ieri, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Conducătorii "alb-roșilor" așteptau să primească o garanție de 500.000 de euro, din partea investitorilor reprezentați de Juan Jose Melero Martin, prin care să achite restanțele.
Din păcate pentru fotbaliștii pregătiți de Adrian Mihalcea, tranzacția nu a mai fost efectuată, motiv pentru care a fost demarată o grevă, chiar înainte de duelul cu Voluntari.

Fanii lui Dinamo au cumpărat 15.000 de bilete virtuale, la primul meci din Liga 1

Dinamo - Chindia se va juca fără spectatori, dar fanii lui Dinamo umplu tribunele de acasă. 15.000 de bilete virtuale s-au vândut deja, iar suma strânsă va merge către achitarea datoriilor.
Fanii lui Dinamo sunt singurii susținători ai echipei în 2020! La primul meci de la revenirea Ligii 1, împotriva Chindiei Târgoviște, Dinamo va avea porțile închise, dar fanii s-au mobilizat din nou și au cumpărat toate biletele virtuale de câte 5 lei fiecare. Recordul de audiență la un meci al lui Dinamo din acest sezon este de 27.000 la derbyul cu FCSB, iar fanii speră ca acesta să fie doborât în mediul online în perioada următoare.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo