Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Revenire de senzație în Liga 1! Tamaș va juca la o mare rivală a lui Dinamo

Vlad Dumitrescu

Actualizat 15/07/2020 la 22:25 GMT+3

Gabriel Tamaș a fost aproape să revină la Dinamo, însă a refuzat în cele din urmă oferta câinilor. Fostul internațional român se întoarce totuși în Liga 1.

Gabi Tamaș, fostul fundaș al lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Conform surselor Eurosport, Gabriel Tamaș se află de ieri la Craiova și este aproape sigur jucătorul oltenilor. Clubul din Bănie va face cât de curând anunțul oficial.
După despărțirea de Astra Giurgiu, s-a discutat intens despre o revenire a lui Tamaș în "Ștefan cel Mare", acolo unde a mai evoluat în 3 perioade diferite. După ce chiar el a mărturisit că au existat discuții cu conducerea "alb-roșiilor", ieri a fost dezvăluit motivul pentru care fostul internațional nu va îmbrăca tricoul lui Dinamo în sezonul următor.
Tamaș a cerut o primă de instalare ca să semneze cu clubul din "Ștefan cel Mare", lucru cu care oamenii din conducere n-au fost de acord. Situația financiară de la Dinamo este critică, existând foarte multe datorii și salarii restante. Ținând cont de aceste probleme, acordarea unei prime de instalare reprezintă una dintre ultimele atribuții pe care "câinii" și le pot asuma în prezent.

Tamaș, dorit în trecut și de Rapid

Dinamo și Craiova nu sunt singurele echipe din România care l-ar fi forit în ultima perioadă pe Tamaș. Înainte de despățirea de Astra, s-a vorbit chiar despre un transfer la Rapid, una dintre rivalele lui Dinamo. Potrivit Prosport, fundașul de 36 de ani a fost contactat de giuleșteni, însă există o condiție pentru transfer. Mutarea va fi dusă la bun sfârșit doar dacă Rapidul va promova în Liga 1.
De amintit este că, la scurtă vreme după despărțirea de Astra, s-a luat în calcul inclusiv o mutare la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, s-a mai interesat de serviciile fostului jucător din Premier League și în trecut, motiv pentru care ar putea profita de oportunitate în această vară. În același timp, oficialii clubului din Bănie își doresc să aducă în primul "11" pregătit de Cristiano Bergodi un fundaș cu experiență, iar Gabi Tamaș ar putea fi soluția potrivită.
Ajuns la Astra Giurgiu vara trecută, Gabi Tamaș a adunat 23 de apariții în tricoul formației de lângă Dunăre, reușind să înscrie și un gol. De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff și Hapoel Haifa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo