Clujenii au controlat de la un capăt la altul partida. Elevii lui Edi Iordănescu au oferit un ritm alert, cu pase scurte, din prima, care să destabilizeze apărarea adversă.
Efectul dorit nu a venit însă în prima repriză atunci când gazdele au reușit să închidă, în mare parte, culoarele către poarta lui Pap, însă la cornerul din minutul 54 executat excelent de Deac nu au mai avut ce face.
Mingea a fost reluată cu capul de Burcă, însă traiectoria balonului a fost deviată decisiv de Țigănașu, păcălindu-l astfel pe Pap. Clujenii au fost în control și în restul partidei și au reușit astfel să cucerească al patrulea titlu consecutiv și al șaptelea din istoria clubului.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

FC Botoșani - CFR Cluj 0-1 LIVE

Min 70. Chiar dacă Botoșani a fost aproape să egaleze la o fază la care în cele din urmă s-a acordat offisde, CFR este echipa care domină în continuare. Clujenii au făcut un meci excelent în această seară, demn de o campioană.
Min 56. Se pare că până la urmă a fost vorba de un autogol al lui Țigănașu.
Min 51. GOOOOOL CFR CLUJ! O fază fixă a deblocat tabela la Botoșani. Burcă s-a plasat excelent în fața porții și a deschis scorul pentru ardeleni!
Min 33. BARĂ BOTOȘANI! Țigănașu trimite un șut care a luat prin surprindere pe toată lumea de la marginea careului, din lateral, însă mingea a ajuns în bară. Meciul este unul viu, iar Botoșani pare și ea capabilă să fie periculoasă pe contraatac.
Min 28. Manea a trimis un șut extrem de puternic dar și bine plasat, însă mingea a fost respinsă în ultimul moment de Pap! Presiunea oaspeților crește.
Min 20. CFR Cluj are posesia și încearcă să găsească soluții pentru a penetra apărarea adversă. Clujenii au impus un ritm rapid al partidei, din cât mai puține atingeri, unul însă care nu a avut niciun rezultat până acum.
Min 10. Meciul a fost controlat de clujeni până acum, însă Botoșani a fost aproape să îi pună probleme lui Arlauskis dar intervenția lui Vinicius a fost decisivă.
Min 1. A început partida de la Botoșani!
Echipele de start
FC Botoșani: Pap - Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu - Caia, Florescu, Papa - Ashkovski, Ongenda, Al Mawas
Rezerve: Hankic, Patache, Holzmann, Meleke, Tîrcoveanu, Camara, Fili, Târșa, Croitoru
Antrenor: Marius Croitoru
CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Sigurjonsson, Bordeianu, Gîdea - Deac, Debeljuh, Costache
Rezerve: Bălgrădean, Latovlevici, Hoban, Itu, Chipciu, Pereira, Păun, Rondon
Antrenor: Edi Iordănescu
CFR Cluj vine la acest meci cu un avans de trei puncte față de formația de pe locul secund, FCSB.
Având în vedere că echipa bucureșteană a beneficiat de rotunjirea punctaujului odată cu intrarea în play-off, CFR va fi campioană din punct de vedere matematic cu o victorie în această seară. FCSB este echipa dezavantajată în cazul în care ambele echipei au același număr de puncte.
CFR Cluj a obținut o victorie importantă etapa trecută, 3-1 cu Universitatea Craiova, chiar în deplasare, aceasta fiind a cincea victorie din play-off.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20