Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Botoșani, interesată de un jucător de la Dinamo: ”La anul poate să plece pe bani buni!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 02/07/2020 la 12:54 GMT+3

Patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, s-a arătat interesat de Diego Fabbrini de la Dinamo.

Coregrafia galeriei Dinamo in timpul meciului de fotbal contra formatiei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019

Credit imagine: Eurosport

„Fotbaliștii au altă exprimare la Botoșani. Chiar și Fabbrini. Dacă vine acum la Botoșani, la anul pleacă pe bani buni la o echipă bună din afara țării. Există un interes enorm din partea noastră, dar trebuie să cedeze el.
Dacă vrea salariu de 15.000 euro, nu vine. E formidabil de bun, dar trebuie să joace la o echipă care îl pune în valoare, care crede în el”, a declarat el la ProX.

Dinamo îl aduce înapoi pe Ion Gheorghe

Dinamo a ales să îi activeze clauza lui Ion Gheorghe și să îl cheme înapoi la echipă pentru a încerca să salveze acest final de sezon.
Situația lui Dinamo este dramatică iar formația din Ștefan cel Mare încearcă să salveze acest final de sezon. Astfel, câinii au decis să îl readucă înapoi pe Ion Gheorghe (20 de ani) de la FC Voluntari. Ei vor activa clauza de reachiziție de 50.000 de euro. Gheorghe a fost transferat de Voluntari de la Dinamo în vara lui 2018, liber de contract.
„Sincer, ieri am aflat că au activat clauza. Din ce știu eu, nu cred că au procedat corect cei de la Dinamo. Aseară am aflat si o să văd ce trebuie să facem în continuare, pentru că nu știu contractul lui Ion. Este un jucător tânăr, de perspectivă. Sper să nu fie această clauză. Nu știu dacă e disperare, dar, sincer, mie îmi pare rau că Dinamo a ajuns în situația aceasta, pentru că e cam singurul brand de tradiție care a rămas în Liga 1 și sper să rămână în continuare”, a declarat Florin Cernat, la ProSport Live.
program PL
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo