Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a anunțat transferul unui un atacant care a marcat contra Angliei, în preliminariile EURO 2020

Nicu Savin

Actualizat 22/06/2021 la 22:06 GMT+3

FCSB a oficializat astăzi al 4-lea transfer al verii. Bucureștenii au bătut palma cu Zdenek Ondrasek, un atacant ceh, cu 7 selecții la prima reprezentativă a țării sale.

Zdenek Ondrasek

Credit imagine: Eurosport

După ce a ratat transferul lui Andrei Dumiter de la Sepsi Sf.Gheorghe, FCSB a anunțat astăzi aducerea unui atacant. Este vorba despre Zdenek Ondrasek, un ceh de 32 de ani, care a jucat în sezonul precedent pentru Viktoria Plzen, formație care a terminat pe poziția a 5-a în Cehia.
Conform digisport.ro, Ondrasek a semnat cu vicecampioana României pentru un sezon, urmând ca acordul să fie prelungit automat în caz că acesta va juca un anumit număr de meciuri. Potrivit sursei citate, salariul lui Ondrasek va fi de 10.000 de € pe lună.
Zdenek Ondrasek este al 4-lea jucător care ajunge la FCSB în această vară, după Stipe Vucur (fundaș central), Alexandru Crețu (mijlocaș defensiv) și Andrei Cordea (mijlocaș ofensiv).

FCSB a adus un atacant de națională

În sezonul trecut, Ondrasek a marcat de 7 ori pentru Viktoria Plzen, în 36 de meciuri jucate în toate competițiile, dar vârful carierei sale a fost atins acum doi ani, când a fost selecționat în premieră la naționala Cehiei.
La chiar primul meci, Ondrasek a marcat cel mai important gol al carierei sale. Intrat de pe bancă, atacantul a înscris golul victoriei Cehiei în meciul cu Anglia (2-1), contând pentru preliminariile Campionatului European aflat în desfășurare.
Ulterior, Ondrasek a mai prins alte 6 meciuri pentru naționala Cehiei, reușind să mai marcheze un gol, contra Slovaciei, în Liga Națiunilor.
Înainte să ajungă la Viktoria Plzen, Ondrasek a mai jucat la Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia și FC Dallas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo