O victorie azi pentru trupa lui Petrea ar fi făcut-o pe aceasta victorioasă în sezonul regulat, indiferent de rezultatul partidei Craiova - CFR, de duminică.
Oaspeții au deschis repede scorul, prin Florin Tănase, care a trimis în plasă mingea trimisă de Șut. Partida părea că va fi la dispoziția formației din Berceni, însă aceasta a pierdut până la finalul primei reprize doi jucători destul de importanți, ambii ieșind accidentați: Miron și Olaru.

FCSB, taxată de Sepsi pentru că nu a închis meciul

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Chiar și așa, în debutul reprizei secunde, FCSB a fost mai incisivă și s-a jucat cu ocaziile. Acestea s-au răzbunat în minutul 57, când Sagranko a egalat.
674 trecuseră de când defensiva FCSB-ului nu mai fusese bătută. Precedentul gol primit venise cu Hermannstadt, tot din fază fixă.
Chiar dacă pe final oaspeții au avut ocazia să învingă, Panțîru fiind prea lent într-o situație de 1 la 1 cu portarul advers, scorul s-a terminat egal, 1-1.
FCSB termină sezonul regulat cu 65 de puncte (33 după rotunjire) și așteaptă rezultatul partidei Craiova - CFR să știe de pe ce poziția va intra în play-off.
  • Echipele calificate în play-off: FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe Academica Clinceni și FC Botoșani.
  • Echipele ce vor evolua în play-out: FC Argeș, Chindia Târgoviște, Astra Giurgiu, UTA Arad, FC Voluntari, Viitorul Constanța, Gaz Metan Mediaș, Dinamo București, Hermannstadt și Poli Iași.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11