Marele derby dintre FCSB și Dinamo are loc sâmbătă seară în etapa a 12-a din Liga 1. Partida de pe Național Arena le găsește pe ambele echipe în revenire de formă după startul dezamăgitor de campionat. FCSB a câștigat 3 din ultimele 4 etape, în timp ce Dinamo are 3 victorii în ultimele 5 meciuri. Totuși, ambele formații sunt în afara play-off-ului și victoria la derby este vitală.
Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit înaintea derby-ului despre duelurile sale din trecut cu Dinamo, dar și despre delegarea lui Istvan Kovacs la centru. Acesta a avut un mic conflict cu Florinel Coman la partida cu Universitatea Craiova din urmă cu 3 etape.
”Am tot lotul.. mai puțin 6 jucatori accidentați. Belu s-a accidentat față de cei care erau deja pe lista. Echipa trebuie să facă diferența, nu unul sau altul. Vom acorda aceeași atenție tuturor jucătorilor de la Dinamo. Nu avem nimic special pentru Nistor. E un gazon bun, pe care se poate pasa. Chiar daca ploua, e bun gazonul. Nu avem jucatori cu probleme de greutate. Nu comentez ce apare in presa, nu avem probleme de greutate.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Kovacs arbitrează? Foarte bine. E o chestie normală, n-are nicio legatură cu ce s-a întâmplat la meciul trecut în care ne-a arbitrat. Ce, acum n-o să se mai vadă niciodată cu Florinel Coman? O să se vadă! Asta e! E treaba arbitrului, trebuie să-și vadă de treaba lui, eu îmi văd de a mea și gata. Când greșesc, îmi dau seama. Probabil, și arbitrii fac la fel. Ce, trebuie să le spunem noi, să le atragem atenția? Nu cred. Trebuie echilibru din partea ambelor parți, și a antrenorilor, și a arbitrilor.
Nu am cine știe ce amintiri din meciurile cu Dinamo. Știu ca au fost meciuri echilibrate. E un joc care contează enorm în economia campionatului. Ce să comentez eu că ne ironizează cei de la Dinamo? Să fie sănătoși, ne întâlnim la derby” a spus antrenorul FCSB-ului, Bogdan Argeș Vintilă.

Dennis Man: ”Este cel mai important meci din sezon”

Atacantul celor de la FCSB, Dennis Man, a revenit pe teren după o accidentare serioasă suferită în startul sezonului. El a marcat un gol chiar la revenire, în partida de Cupa României cu Metaloglobus.
”Îmi doresc să cresc de la meci la meci. Sper să facem un meci bun mâine seara și să luăm cele trei puncte. Ne dorim foarte mult să câștigîm, mai ales că este si un derby. Vintilă este un antrenor foarte bun, ne dă încredere, discutam mult. Depinde de noi dacă vom ajunge pe primul loc până în decembrie.
Este cel mai important meci din sezon pentru noi. Nu știu dacă suntem favoriți, important e să fim concentrați și fiecare să știe ce are de făcut pe teren. Locurile din clasament nu ne avantajează pe niciunii, dar într-un derby nu se ține cont de clasament. Ne dorim să câștigăam toate meciurile de la 3-0 in sus, dar e greu la fotbal. Având în vedere că am jucat doar două meciuri după accidentare, nu știu ce să zic despre naționala” a spus Dennis Man în conferința de presă.
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06