Roș-albaștrii au făcut instrucție cu asiaticii în prima repriză și au intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri. Prima jumătate de oră a aparținut lui Florinel Coman, care a făcut ce a vrut pe partea stângă. În minutul 17 a deschis scorul după o pasă a lui Darius Olaru. Coman a reușit o acțiune personală splendidă în minutul 24, când și-a driblat un adversar pe partea stângă și a trimis în careu un șut-centrare, moment în care asiaticii au înscris în propria poartă.
Olimpiu Moruțan a făcut 3-0 în minutul 34, în urma unei erori de începător a unui fundaș asiatic, care a dat pe lângă balon nefiind presat de nimeni. După pauză, sud-coreeni au părut că sunt altă echipă. Imediat cum au ieșit de la cabine au ratat o ocazie uriașă de gol, apoi Bălgrădean i-a scos pe colegii săi din două momente dificile.
Asiaticii au reușit să înscrie din penalty prin Lars Veldwijk, după hențul lui Planic în careu (minutul 67). Echipa lui Vintilă și-a revenit până la urmă și a început să pună din nou probleme în atac, însă fără a mai schimba tabela de marcaj în vreun fel.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Echipa de start a FCSB-ului:
Bălgrădean – V. Crețu, Planic, I. Cristea, Panțîru – Nedelcu, Oaidă, Olaru – D. Man, Moruțan, Fl. Coman
Rezerve: Niga, A. Vlad, Cr. Manea, L. Filip, Momcilovic, Vînă, C. Dumitru, Ov. Perianu, Adi Popa, A. Niță
Roș-albaștrii au mai jucat până acum trei meciuri amicale: 0-1 cu Basel, 1-0 cu Karlsruher și 3-3 cu Lokomotiv Moscova.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11