Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, victorie muncită pe terenul Academicii Clinceni! Man și Moruțan au înscris pe final

Cosmin Cioboata

Actualizat 19/10/2020 la 23:06 GMT+3

FCSB s-a impus împotriva Academicii Clinceni, scor 2-0, grație golurilor înscrise pe final de Dennis Man și Olimpiu Moruțan.

Dennis Man

Credit imagine: Eurosport

Florin Tănase a semnat prima ocazie pentru "roș-albaștri" în minutul 11, când a șutat peste poartă din lovitură liberă. Tot căpitanul FCSB-ului a ratat o nouă șansă în minutul 19. Mijlocașul a luat la țintă bara transversală, după o combinație superbă între Panțîru, Man și Buș.
Man și Tănase au continuat să pună presiune la poarta ilfovenilor, însă șuturile lor au fost blocate. S-a intrat cu 0-0 la vestiare, după o primă repriză în care doar FCSB a contat pe faza ofensivă. "Roș-albaștrii" au continuat cursa după gol și în partea a doua. Octavian Popescu a șutat pe lângă poartă, de la marginea careului, după o acțiune personală promițătoare.
Moruțan a semnat o nouă mare ocazie cu 20 de minute înainte de final. Tânărul mijlocaș al formației lui Toni Petrea a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție ideală.

FCSB a dat lovitura pe final, prin Man și Moruțan

Florin Tănase și-a încercat încă o dată norocul din lovitură liberă. Căpitanul oaspeților a tras la colțul scurt, însă goalkeeper-ul celor de la Clinceni a respins.
FCSB a deblocat tabela în cele din urmă în minutul 86, prin Dennis Man. Atacantul "roș-albaștrilor" l-a fentat de două ori pe Petrescu în careu și a finalizat cu un șut violent la colțul scurt. Man a ajuns la 6 goluri înscrise în sezonul 2020/2021 din Liga 1.
Moruțan a dublat avantajul FCSB-ului 3 minute mai târziu, cu un șut expediat din careu, la colțul lung, și a decis soarta meciului.
S-a încheiat 2-0 pentru FCSB, car a urcat pe locul 2 în Liga 1. După 7 runde, trupa lui Toni Petrea se află la 6 puncte în spatele liderului Universitatea Craiova și la egalitate (15) cu campioana en-titre, CFR Cluj, care completează podiumul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo