După un sezon dezamăgitor, FCSB pare că are muniție pentru a spera la unul dintre primele două locuri, dacă e să ne raportăm la primele două runde disputate din Liga 1.
Toni Petrea are respectul vestiarului, lucru de care nu se bucura predecesorul său, Bogdan Vintilă, dar lucrul cel mai important pentru fani e că fotbaliștii arată foarte bine din punct de vedere fizic. Mâna lui Tommy Neubert, preparatorul german adus cu mari sacrificii financare de conducere, se vede, iar premisele sunt favorabile.
Confruntarea cu Viitorul a părut în multe momente un joc școală, la această senzație contribuind însă și oaspeții, care au fost o umbră a formației din sezoanele precedente. Fără Hagi la cârmă, echipa pare debusolată, astfel că a fost o pradă ușoară pentru Tănase&Co.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
De altfel, decarul FCSB-ului a fost și cel care a deschis scorul, după doar două minute de joc, astfel că misiunea formației din Berceni s-a simplifact enorm. Gazdele au dominat total și doar lipsa de inspirație a lui Buș a făcut ca la pauză avantajul să fie de doar un gol.

Man, două assisturi în FCSB - Viitorul 3-0

A doua parte s-a desfășurat după aceleași coordonate, iar fundașul central Mladen a risispit, cu un autogol, orice șansă a Viitorului de a mai spera la ceva de la acest meci.
Pe final, Vînă, proaspăt intrat în locul lui Tănase, a marcat și el, după o pasă decisivă a lui Man. Fostul atacant de bandă al UTA-ei a făcut o partidă bună, fiind cel care a realizat assistul și la reușita din debutul partidei.
După două runde, FCSB are maximum de puncte și un golaveraj de 6-0, fiind pe primul loc în clasament. În următoarea etapă, trupa lui Petrea merge la Voluntari, pentru ca apoi să întâlnească acasă pe FC Argeș, astfel că roș-albaștrii au șanse bune să aibă punctaj maxim după consumarea a patru runde din actualul sezon de Liga 1.

Rezultatele etapei în Liga 1

  • Gaz Metan Mediaș - FC Argeș 2-0
  • UTA Arad - FC Voluntari 0-0
  • Hermannstadt - Academica Clinceni 2-2
  • CFR - Sepsi 0-0
  • Botoșani - Poli Iași 4-0
  • Universitatea Craiova - Astra 2-0
  • FCSB - Viitorul 3-0
Luni se joacă Chindia - Dinamo.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20