Articol scris de Bianca Dumitru
Potrivit GSP, șefii de la FCSB vor să scape de Andrei Miron, unul dintre titularii echipei lui Toni Petrea, care s-a remarcat datorită prestațiilor sale de-a lungul sezonului 2020/21.
Conducerea roș-albaștrilor își dorește să creeze o linie defensivă mai înaltă, fiind acum în căutare de fundași centrali cu o înălțime de minimum 1,90 metri. Pentru a le face loc jucătorilor care se vor alătura echipei, Miron, care a adunat 32 de apariții la FCSB în acest sezon, a fost pus pe lista fotbaliștilor transferabili. În staff-ul lui Dinu Todoran ar urma să fie păstrați Iulian Cristea și Denis Haruț, cărora li se vor mai adăuga doi fundași centrali care vor fi transferați în această vară.
Romanian Liga I
Și-a reziliat contractul cu FCSB și a plecat în străinătate! Cu cine a semnat fotbalistul
02/06/2022 LA 07:00
Andrei Miron a ajuns la FCSB în februarie 2020, fiind transferat gratuit de la Botoșani. Fundașul în vârstă de 27 de ani a reușit să înscrie un gol în tricoul roș-albaștrilor în cele 46 de meciuri jucate.

Doi fotbaliști și-au prelungit înțelegerile

Pe lângă jucătorii pe care încearcă să-i transfere de la alte echipe, oficialii FCSB-ului vor să se asigure și de faptul că unii dintre fotbaliștii din lot vor continua la echipă. În acest sens, portarului Cătălin Straton și fundașului Valentin Crețu le-au fost prelungite înțelegerile.
Goalkeeper-ul va mai rămâne la FCSB încă două sezoane, salariul său fiind de 9.000 de euro pe lună. Fostul portar al lui Dinamo ar putea prinde mai multe minute în următoarea stagiune, după ce Andrei Vlad a fost scos din poartă în ultimele etape ale sezonului ca urmare a gafelor pe care le-a făcut.
În ceea ce-l privește pe Crețu, contractul său este valabil tot până în 2023, fundașul urmând a încasa lunar 12.000 de euro.

Țintele roș-albaștrilor pe piața de transferuri

Conducerea celor de la FCSB caută să transfere în această vară doi fundași și un atacant. Pe lista șefilor vicecampioanei se află, printre alții, Alexandru Albu, care a evoluat în acest sezon la UTA Arad, Branislav Ninaj și Andrei Dumiter, fotbaliști de la Sepsi Sf. Gheorghe, și Alexandru Crețu, care a rămas liber de contract după despărțirea de Maribor.
În urma clasării pe locul 2 în Liga 1, FCSB s-a calificat în turul 2 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii își vor afla adversarul în urma tragerii la sorți de pe 16 iunie. Partidele din turul 2 sunt programate pe 22 și 29 iulie.
Romanian Liga I
Un jucător de la FCSB pleacă la o altă echipă din Liga 1! Cu cine va semna fotbalistul
30/05/2022 LA 13:37
Romanian Liga I
Vali Crețu a explicat cum a obținut penalty-ul din care a înscris Keșeru: "Am fost mai șmecher"
18/09/2021 LA 19:55