Gardoș a ajuns la Craiova în 2018, după despărțirea de Southampton, iar trasferul său era văzut ca unul foarte reușit. Din defericire, Gardoș a jucat foarte puțin din cauza relației deloc bune pe care a avut-o cu Devis Mangia, iar fundașul s-a arătat foarte dezamăgit de acest lucru, mai ales că italianul l-a anunțat că se va baza pe el.

Florin Gardoș: "Mangia este un tip foarte ranchiunos"

După doar șase luni la Craiova, în ianuarie 2019, Gardoș a fost împrumutat pentru jumătate de sezon la Poli Iași, în urma unui conflict cu Mangia. Fostul internațional a dezvăluit cum a decurs acel episod: "Știam care sunt discuțiile și am zis eu că mă asigur că mă dorește și antrenorul. Am avut o discuție telefonică cu domnul Mangia, nu voiam să mă dorească doar patronul. Mi s-a spus că e nevoie de mine. După ce am venit, am stat vreo 5 meciuri prin tribună. Ăsta a fost primul lucru care m-a deranjat. În timp au fost mai multe episoade care au dus la cearta pe care am avut-o cu Devis Mangia."
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
https://i.eurosport.com/2015/01/04/1382894.jpg
Fostul internațional român a admis că s-a înțeles foarte bine cu toți oamenii din staff și cu oficialii echipei, dar în relația cu Mangia nu a existat cale de mijloc: "După aia nu mai exista împăcare. Era un om foarte ranchiunos, am fost nevoit să plec la Iași, acele 4-5 luni, anul trecut. Am fost de multe ori provocat, s-au întâmplat lucruri pe care nu le-am înțeles, a fost ciudat. Vorbesc doar de el, cu staff-ul lui mă înțelegeam foarte bine, cu clubul la fel. În rest, totul a fost aproape perfect, n-aș avea ce să reproșez nimănui. Sigur, regret, mi-aș fi dorit să joc, de asta m-am întors."
N-am avut niciodată clinciuri cu alți antrenori. M-am simțit provocat de mai multe ori, au fost mai multe episoade, s-a umplut paharul și n-am mai rezistat. Și răbdarea mea a avut o limită. Am avut o reacție urâtă, orice antrenor ar fi fost în momentul ăla m-ar fi trimis la echipa a doua și m-ar fi amendat. Am ieșit dintr-o ședință de dinaintea unui meci, am trântit ușa în spatele meu și am zis câteva lucruri", a dăugat Gardoș.
De asemenea fundașul a mai spus că nu înțelege felul în care antrenorul s-a purtat cu el, mai ales că cei doi au vorbit foarte des și lucrurile păreau că merg pe făgașul normal: "Mi-a spus de multe ori că se bazează pe mine, că are nevoie de experiența mea. De exemplu odată m-a rugat să vorbesc cu patronul să schimbe gazonul, pentru că era foarte prost și ne afecta jocul. Nu aveam o problemă cu asta, voiam să ajut în toate felurile posibile ca lucrurile să meargă bine. Altădată mă lua la hotel înainte de meciuri și cu 2 ore înainte aflam că nu sunt nici măcar pe bancă. Putea să îmi spună dinainte și stăteam acasă cu familia."
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20