Talpan a afirmat că l-a ”amuzat” ideea că unele persoane au propus ca noua arenă din Ghencea să îi poarte numele, însă opinia sa privind denumirea stadionului este una clară.
”M-a amuzat ca pe unii i-a supărat ideea că noul stadion ar putea purta numele meu. Pe mine m-a flatat această propunere. Însă, în opinia mea, acest stadion ar trebui să poarte numele de stadionul Steaua București, pentru continuarea istoriei Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, pentru păstrarea numelui și a mărcii”, a afirmat Talpan.
”Că vor sau nu mulți din această țară, și eu am pus temelia acestui stadion, „am construit” cu fiecare dosar câștigat, o peluză a stadionului Steaua București și, chiar dacă nu se va numi Talpan, pentru suporterii steliști, pentru cei care iubesc Steaua și istoria ei, pentru cei care mă cunosc mai mult sau mai puțin, și cei care știu cât de multe sacrificii am făcut pentru Steaua, acest stadion va purta mereu în sufletul lor, numele meu, Florin Talpan”, a continuat el.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
”Stadionul Steaua va fi folosit de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Sportivii noștri se vor antrena și vor juca pe acest stadion iar suporterii noștri vor urmări meciuri pe el. Sper ca și personalul administrativ în totalitate să își desfășoare activitatea în incinta noului stadion Steaua București deoarece actualul sediu este foarte vechi. Este imperios necesar ca sediul administrativ al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București să fie mutat urgent în incinta noului station deoarece există spațiile necesare iar clubul are nevoie de un sediu corespunzator. Mutând la noul stadion sediul administrativ practic imaginea Clubului Sportiv al Armatei va crește, sponsorii vor fi interesați să sprijine financiar activitățile Clubului Sportiv al Armatei Steaua București”, a precizat Talpan.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11