Fotbal
Romanian Liga I

Florin Talpan știe ce nume va purta stadionul Stelei

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Stadionul Ghencea (sursa AS 47)

Credit imagine: Eurosport

DeVlad Dumitrescu
07/05/2020 la 08:12

Într-un interviu acordat ProSport, Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, a comentat afirmațiile conform cărora numele noului stadion al roș-albaștrilor ar trebui să poarte numele lui Emerich Ienei.

Talpan a afirmat că l-a ”amuzat” ideea că unele persoane au propus ca noua arenă din Ghencea să îi poarte numele, însă opinia sa privind denumirea stadionului este una clară.

”M-a amuzat ca pe unii i-a supărat ideea că noul stadion ar putea purta numele meu. Pe mine m-a flatat această propunere. Însă, în opinia mea, acest stadion ar trebui să poarte numele de stadionul Steaua București, pentru continuarea istoriei Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, pentru păstrarea numelui și a mărcii”, a afirmat Talpan.

Romanian Liga I

Reguli extrem de dure pentru reluarea fotbalului în Liga 1! Ce prevede protocolul FRF și LPF

ACUM 7 ORE

”Că vor sau nu mulți din această țară, și eu am pus temelia acestui stadion, „am construit” cu fiecare dosar câștigat, o peluză a stadionului Steaua București și, chiar dacă nu se va numi Talpan, pentru suporterii steliști, pentru cei care iubesc Steaua și istoria ei, pentru cei care mă cunosc mai mult sau mai puțin, și cei care știu cât de multe sacrificii am făcut pentru Steaua, acest stadion va purta mereu în sufletul lor, numele meu, Florin Talpan”, a continuat el.

”Stadionul Steaua va fi folosit de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Sportivii noștri se vor antrena și vor juca pe acest stadion iar suporterii noștri vor urmări meciuri pe el. Sper ca și personalul administrativ în totalitate să își desfășoare activitatea în incinta noului stadion Steaua București deoarece actualul sediu este foarte vechi. Este imperios necesar ca sediul administrativ al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București să fie mutat urgent în incinta noului station deoarece există spațiile necesare iar clubul are nevoie de un sediu corespunzator. Mutând la noul stadion sediul administrativ practic imaginea Clubului Sportiv al Armatei va crește, sponsorii vor fi interesați să sprijine financiar activitățile Clubului Sportiv al Armatei Steaua București”, a precizat Talpan.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I

Vestea momentului în România! Ministrul Ionuţ Stroe a anunţat când se reia Liga 1

ACUM 21 ORE
Romanian Liga I

Oraşul din România unde "nimeni nu poartă mască": "Nu ies din casă, îmi e frică!"

IERI LA 13:07
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 26 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe