UPDATE Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, pe un site de socializare, transferul lui Gheorghe Grozav, atacantul urmând să revină la formaţia prahoveană după zece ani.
"Arc peste timp. După fix zece ani, Gicu Grozav e gata să îmbrace din nou tricoul Petrolului. Ne vedem diseară, de la ora 20:00, pe Stadionul 'Ilie Oană', cu Gicu Grozav şi noile achiziţii ale 'lupilor'", anunţă clubul pe pagina oficială de Facebook.

Gicu Grozav semnează miercuri cu Petrolul

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
După ce a retrogradat cu MTK Budapesta, fostul internațional român s-a despărțit de echipa maghiară. Spera să își găsească un angajament în străinătate, dar Petrolul a reușit să îl convingă. Potrivit Digi Sport, Gicu Grozav va reveni la formația care l-a lansat în fotbalul mare și va semna miercuri un contract valabil pe doi ani.
Grozav a evoluat pentru "lupi" în perioada 2012-2013, evoluțiile foarte bune aducându-i transferul la Terek Grozny, care plătea o sumă impresionantă pentru transferul său: 2,2 milioane de euro. Din păcate pentru el, cariera avută ulterior plecării de la Petrolul - club pentru care marcase 10 goluri în 36 de partide - nu a fost cea așteptată. Mijlocașul ofensiv nu a stat în niciun loc - excepție Grozny - mai mult de un sezon. A mai bifat Dinamo (în două rânduri), Karabukspor, Bursaspor, Kisvarda, Diosgyor și MTK Budapesta.

Petrolul se întărește pentru Liga 1

Pe lângă Gicu Grozav, Petrolul a mai reușit deja să îi achiziționeze pe Florin Borța, fundaș dreapta adus de la Universitatea Craiova, și pe Mirko Ivanovski, fostul atacant al lui Dinamo.
Lor li se va adăuga Lucian Dumitriu, mijlocașul central de 29 de ani care a evoluat în stagiunea trecută la CS Mioveni. Acesta are o experiență destul de bună la nivel de primă ligă, evoluând în trecut pentru Hermannstadt și Academica Clinceni.
Petrolul încearcă astfel să își creioneze un lot destul de puternic, astfel încât să nu aibă emoții pentru atingerea obiectivului dorit: rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc, în sezonul viitor.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11