Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hora a semnat cu altă echipă din Liga 1! Ce salariu va încasa fostul atacant de la FCSB

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/01/2020 la 11:17 GMT+2

Ioan Hora a semnat oficial cu Gaz Metan Mediaș un contract pe 6 luni, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

hora la gaz

Credit imagine: Eurosport

"Bine ai venit, Ioan Hora! La cât mai multe goluri în tricoul Gazului Metan.", a fost mesajul postat pe pagina oficială a celor de la Gaz Metan.
Atacantul de 31 de ani și-a reziliat recent contractul cu FCSB, după un sezon și jumătate petrecut la "roș-albaștri".
"Mulţumesc FCSB pentru toate momentele frumoase petrecute de-a lungul anului. Vă doresc mult succes!", a scris Hora pe contul de Instagram.
hora la gaz

Cât va câștiga Hora la Gaz Metan

Contractul semnat de Ioan Hora este unul confidențial, dar salariul cu care acesta va fi remunerat pentru munca sa nu este peste cel mai mare din cadrul grupului. Jucătorul nu a primit niciun ban la semnătură. Ca și ceilalalți fotbaliști, acesta are prevăzut în contract bonusuri de performanță.", se arată în comunicatul emis de Gaz Metan.
La Gaz Metan, Hora se va reuni cu fostul său tehnician de la Pandurii, Edi Iordănescu. De-a lungul carierei, Ioan Hora a mai evoluat pentru UTA Arad, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg Mureș, Konyaspor, Akhisarspor, Elazigspor și Arkhisarspor.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo