Dinamo nu are încă antrenor. Mircea Rednic nu a mai mers, joi după-amiază, la întâlnirea pe care o avea programată cu șefii din Ștefan cel Mare. Tehnicianul are noi cerințe care trebuie aprobate de conducerea clubului.
Oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat încă de miercuri că Rednic va reveni la formația sa de suflet, dar ieri lucrurile au luat o nouă turnură. Iuliu Mureșan a declarat la Digi Sport că antrenorul i-a comunicat câteva cerințe noi pe care vrea ca cei din conducerea clubului să i le accepte înainte ca el să semneze.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Dinamo a oficializat astăzi un nou transfer! Cine e omul care l-a impresionat pe Rednic
ACUM O ZI
DAT AFARĂ DE DAN PETRESCU DE LA CFR, LATOVLEVICI A RUPT TĂCEREA: "AM RĂMAS ȘOCAT"

Întâlnirea decisivă Rednic - Dinamo

Părțile trebuiau să se întâlnească ieri pentru a discuta, dar tehnicianul a anulat ședința, invocând motive personale. Totuși, azi, la ora 11:30, Rednic a sosit la sediul clubului, unde urmează să discute utlimele detalii din contract.
"Normal ar fi să semnez. Vorbim mai mult când ies", a spus Rednic la intrarea în sediul clubului Dinamo, pentru Gazeta Sporturilor.
Dacă Rednic nu va semna azi, pe bancă la partida cu UTA (sâmbătă, ora 16:30) va sta tot interimarul Colceag. De altfel, fostul portar a venit și el azi la sediul clubului pentru a discuta cu șefii.
Rednic mai are nevoie de jucători, ne-am pus de acord asupra posturilor pe care trebuie să mai aducem. Vrem un fundaș dreapta și un atacant. Sunt 3-4 nume pe fiecare post. Am stabilit că Mircea Rednic va alege jucătorii. E normal să fie așa, e un antrenor cu experiență, se pricepe, a dovedit asta | Iuliu Mureșan
Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
24/10/2021 LA 07:20
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
24/10/2021 LA 04:59