Derby-ul FCSB-CFR Cluj, programat sâmbătă seară, a fost anulat, după ce Alexandru Păun a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Păun este acum internat la Spitalul "Victor Babeş". Duminică dimineaţă, tot lotul CFR-ului, aflat în carantină la Mogoşoaia, a fost testat pentru coronavirus. Rezultatele vor apărea cel târziu luni. În cazul în care nu vor fi şi alte infectări la CFR, LPF notează că meciul cu FCSB s-ar putea juca pe 28 sau 29 iulie.
În această seară, de la ora 19:30, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu FC Botoşani. Craiova este lider în Liga 1, cu un punct peste locul doi, ocupat de CFR Cluj. Craiova se numără printre echipele care au cerut oprirea campionatului. Dinamo este cap de listă în ceea ce priveşte numărul de cazuri de coronavirus. 10 jucători au fost infectaţi. Dinamo are 3 meciuri în minus în play-out.

Întreruperea campionatului ar salva Dinamo de la retrogradare

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Scenariul cu întreruperea campionatului ar salva echipele din zona retrogradării. Dinamo, Chindia şi Poli Iaşi ar juca şi în sezonul următor în Liga 1. În plus, din Liga 2 ar urma să promoveze patru echipe, variantă pe care o aplaudă şi Mircea Lucescu.
"Am intra în rândul campionatelor importante ale Europei. Ţările mari, cum e România, joacă în campionat (n.red. - cu 18 echipe). Ar trebui să revină pentru că din punct de vedere financiar şi al infrastructurii s-au pus la punct oraşele. Cred că România poate să-şi permită în momentul de faţă să aibă 18 echipe în prima divizie. Toţi cei implicaţi şi care au responsabilităţi în lumea fotbalului să se strângă şi să decidă cum e mai bine pentru fotbalul românesc", a spus Mircea Lucescu, pentru Mediafax.
În cazul în care campionatul ar fi înghețat, Craiova speră că va fi desemnată campioană, fiind în acest moment pe primul loc. Totuși, Liga Profesionistă pare să facă toate eforturile necesare ca măcar play-off-ul, aflat pe final, să se încheie și să nu se ia vreo decizie la masa verde în partea superioară a clasamentului.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11