Lucian Filip este unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști din România, când vine vorba de accidentări. Mijlocașul FCSB-ului s-a luptat de-a lungul carierei cu foarte multe probleme medicale, iar ultima pare să-l fi convins să își agațe ghetele în cui.
Filip a suferit o accidentare gravă în urmă cu aproape un an, la meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-0. Verdictul a fost unul crunt, care înfioară orice sportiv: ruptură de ligamente.
Mijlocașul de 30 de ani a fost operat, apoi a început recuperarea. Din păcate pentru el, nici până la această oră nu s-a refăcut complet. Filip n-a mai jucat din iunie 2020, iar la finalul sezonului i se va încheia contractul cu FCSB.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 20 ORE
https://i.eurosport.com/2021/04/21/3118539.jpg

Lucian Filip se va retrage la finalul sezonului, după ce își va încheia contractul cu FCSB

Potrivit Prosport, Filip și-a analizat atent situația și a ajuns la o decizie finală, extrem de radicală. Mijlocașul se va retrage în vară, dar nu va rămâne departe de fotbal. El va începe cursurile de antrenori și își va continua aventura pe banca tehnică.
Lucian Filip a ajuns la FCSB în 2007, pe vremea când avea numai 16 ani, de la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu. De-a lungul timpului, mijlocașul cu 4 selecții la naționala U21 a României a mai fost împrumutat la Unirea Urziceni, FC Snagov și Concordia Chiajna.
Per total, Filip a cucerit 8 trofee alături de FCSB: 3 titluri în Liga 1, 2 Cupe ale României, 2 Cupe ale Ligii și o Supercupă a României.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
15/09/2021 LA 09:35