Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucian Filip se va retrage la finalul sezonului, după ce își va încheia contractul cu FCSB

Cosmin Cioboata

Publicat 21/04/2021 la 13:47 GMT+3

Lucian Filip este hotărât să își agațe ghetele în cui la finalul sezonului, la numai 30 de ani. Mijlocașul FCSB-ului s-a săturat de seria interminabilă de accidentări și vrea să înceapă o nouă etapă: cea de antrenor.

Lucian Filip (FCSB)

Credit imagine: Getty Images

Lucian Filip este unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști din România, când vine vorba de accidentări. Mijlocașul FCSB-ului s-a luptat de-a lungul carierei cu foarte multe probleme medicale, iar ultima pare să-l fi convins să își agațe ghetele în cui.
Filip a suferit o accidentare gravă în urmă cu aproape un an, la meciul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-0. Verdictul a fost unul crunt, care înfioară orice sportiv: ruptură de ligamente.
Mijlocașul de 30 de ani a fost operat, apoi a început recuperarea. Din păcate pentru el, nici până la această oră nu s-a refăcut complet. Filip n-a mai jucat din iunie 2020, iar la finalul sezonului i se va încheia contractul cu FCSB.
Lucian Filip (FCSB)

Lucian Filip se va retrage la finalul sezonului, după ce își va încheia contractul cu FCSB

Potrivit Prosport, Filip și-a analizat atent situația și a ajuns la o decizie finală, extrem de radicală. Mijlocașul se va retrage în vară, dar nu va rămâne departe de fotbal. El va începe cursurile de antrenori și își va continua aventura pe banca tehnică.
Lucian Filip a ajuns la FCSB în 2007, pe vremea când avea numai 16 ani, de la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu. De-a lungul timpului, mijlocașul cu 4 selecții la naționala U21 a României a mai fost împrumutat la Unirea Urziceni, FC Snagov și Concordia Chiajna.
Per total, Filip a cucerit 8 trofee alături de FCSB: 3 titluri în Liga 1, 2 Cupe ale României, 2 Cupe ale Ligii și o Supercupă a României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo