Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul emoționant postat de Juan Camara după plecarea de la Dinamo: ”Nu mi-am imaginat așa ceva!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/01/2021 la 10:49 GMT+2

Juan Camara și-a anunțat oficial despărțirea de Dinamo printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Juan Camara, mijlocașul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

„Trebuie să-mi iau rămas bun într-un mod la care nu m-am gândit niciodată, după multele probleme financiare pe care le-am avut din prima lună. Nu mi-am imaginat așa ceva! Au fost luni foarte dificile, luni în care am încercat să dăm din noi tot ceea ce este mai bun. Și asta pentru acei fani care au fost mereu aproape de noi, prin fiecare mesaj de pe rețelele de socializare, plus fiecare meci de acasă, în care oamenii ne așteptau la stadion.
Au trecut cinci luni și jumătate de când am întâlnit un grup de jucători incredibil. Îi mulțumesc lui Dinamo pentru că m-a făcut să mă simt grozav! Toate cele bune vă doresc!", a scris Camara pe contul său de Instagram.

Craiova vrea să îl aducă pe Camara

Odată cu destrămarea lotului câinilor și de îndată ce a devenit clar că Juan Camara va fi printre cei care vor părăsi echipa din Ștefan cel Mare, au apărut și cluburile interesate de serviciile lui Camara.
Printre acestea se numără și Craiova, patronul Mihai Rotaru fiind în mod special interesat de Camara. El vrea să îl aducă împrumut până la vară de la clubul său mamă, Jagiellonia din Polonia pentru ca apoi să îl cumpere pentru 200.000 de euro.
Borja Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia și Tomas Mejias au părăsit și ei Dinamo în această iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo