„Trebuie să-mi iau rămas bun într-un mod la care nu m-am gândit niciodată, după multele probleme financiare pe care le-am avut din prima lună. Nu mi-am imaginat așa ceva! Au fost luni foarte dificile, luni în care am încercat să dăm din noi tot ceea ce este mai bun. Și asta pentru acei fani care au fost mereu aproape de noi, prin fiecare mesaj de pe rețelele de socializare, plus fiecare meci de acasă, în care oamenii ne așteptau la stadion.
Au trecut cinci luni și jumătate de când am întâlnit un grup de jucători incredibil. Îi mulțumesc lui Dinamo pentru că m-a făcut să mă simt grozav! Toate cele bune vă doresc!", a scris Camara pe contul său de Instagram.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 5 ORE

Craiova vrea să îl aducă pe Camara

Odată cu destrămarea lotului câinilor și de îndată ce a devenit clar că Juan Camara va fi printre cei care vor părăsi echipa din Ștefan cel Mare, au apărut și cluburile interesate de serviciile lui Camara.
Printre acestea se numără și Craiova, patronul Mihai Rotaru fiind în mod special interesat de Camara. El vrea să îl aducă împrumut până la vară de la clubul său mamă, Jagiellonia din Polonia pentru ca apoi să îl cumpere pentru 200.000 de euro.
Borja Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia și Tomas Mejias au părăsit și ei Dinamo în această iarnă.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54