Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

NEWS ALERT | Viitorul a reușit un super-transfer! Hagi a luat un atacant de la Newcastle

Irina Aldea

Actualizat 31/07/2020 la 18:34 GMT+3

În vârstă de 22 de ani, Victor Fernandez, atacant spaniol devenit liber de contract în această vară, este noul jucător al Viitorului.

Victor Fernandez, noul jucător al Viitorului

Credit imagine: Getty Images

Atacantul spaniol recent transferat de Viitorul a fost promovat la prima echipă a lui Newcastle de Rafa Benitez, dar nu a apucat să debuteze în Premier League. Fernandez era văzut drept o mare speranță a academiei de la Newcastle. În acest sezon, mijlocașul de bandă a jucat la echipa U23 a lui Newcastle.
Fernandez a ajuns în România prin intermediul Goal Management și al colaboratorului firmei în Romania, Sergiu Dan. Fernandez a fost adus de Newcatle în 2017 și a trecut printr-o perioada dificila în 2018, când a suferit o accidentare serioasă, care i-a îngreunat revenirea pe teren. În 2019, el a fost luat de Benitez la prima echipă în două cantonamente datorită meciurilor excelente făcute la U23.
Victor Fernandez, noul jucător al Viitorului

Comunicatul emis de FC Viitorul

Victor Fernández Satue este de astăzi noul jucător al formației noastre, după ce efectuat vizita medicală și a semnat, la sediul clubului, un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane !
În vârstă de 22 de ani, Victor Fernandez este născut la Barcelona și evoluează pe postul de atacant lateral.
În ultimul sezon a jucat pentru formația Under 23 a celor de la Newcastle United, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit și 3 pase decisive.
Mult succes, Victor !
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo