Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu

Cristian Mihală

Publicat 25/10/2021 la 11:38 GMT+3

Grigore Turda, de la FC Argeș, are șanse mari să ajungă la FCSB în următoarea perioadă. Roș-albaștrii vor încerca transferul chiar în iarnă.

Belodedici

Credit imagine: Imago

După ce Ronaldo Deaconu a intrat în atenția conducerii formației lui Edi Iordănescu, și apărarea urmează să fie întărită în următoarea fereastră de mercato.
Zona fundașilor centrali rămâne destul de vulnerabilă, crede Iordănescu Jr. Dacă Vinicius e punct fix, tehnicianul roș-albaștrilor nu e complet mulțumit de randamentul lui Iulian Cristea și Andrei Miron.
Nu se va încerca aducerea unui fundaș cu un background extraordinar, neexistând un buget în acest sens, ci se va încerca transferul lui Grigore Turda, de la FC Argeș, anunță ProSport.
Acesta a progresat constant în ultimele sezoane, de la aducerea de la Pandurii la FC Argeș, în 2018. În actuala stagiune are 13 meciuri pentru formația din Trivale, marcând de două ori grație detentei bune. Cotat la 500.000 de euro, apărătorul e văzut de conducerea FCSB drept un fotbalist de mare viitor, care în 2-3 ani poate fi transferat în Vest pentru o sumă bună.
CITEȘTE ȘI:

Vlădoiu îl compară pe Turda cu Belodedici

Singurul jucător român care a cucerit de două ori Cupa Campionilor, Miodrag Belodedici, va rămâne probabil în istorie drept cel mai complet și valoros fundaș central dat de țara noastră.
Extrem de elegant în intervenții, Turda se aseamănă la un anumit nivel cu Belo, crede Jean Vlădoiu, președintele formației FC Argeș.
"Belodedici al meu mai mic, Turda, care mă impresionează de la meci la meci, marchează. De aceea şi când am venit aici mi-am dorit foarte mult să rămână în lot, chiar dacă alţii au vrut să îl împrumute pe la Bacău. Mi-a plăcut foarte tare cum arată, îl vedeam pe Belo, cel puţin la fizic, e greu să îl egalezi. Are multe din el, pe lângă răutate, agresivitate, el încearcă foarte mult acum să se pună la punct cu pasa, aici mai suferă. E un copil pe care te poţi baza, a jucat meci de meci şi a făcut-o foarte bine.
Când i s-a dat şansă, contra celor de la Craiova, el nu a mai ieşit din lot, datorită ambiţiei, determinării. Cred că Mirel îl are în vedere, dar mai trebuie să lucreze. Turda mi se pare un fundaşcentral de mare perspectivă", declara Vlădoiu, la ProX.
Dacă nu se va ajunge la un numitor comun pentru Turda, FCSB are și o variantă de rezervă, anunță sursa citată. Este vorba despre Virgil Ghiță, 23 ani, de la Farul. Doar că Hagi cere o sumă de peste un milion de euro pentru apărătorul său, astfel că sunt șanse mici ca roș-albaștrii să tatoneze foarte serios această pistă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo