Denis Haruț a anunțat aseară că s-a înțeles cu FCSB, după o ședință de câteva ore desfășurată la baza din Berceni a clubului. În cele din urmă, se pare că fundașul de 21 de ani n-a ajuns la un numitor comun cu conducerea "roș-albaștrilor" și s-a întors la Botoșani, anunță gsp.ro.

Deși FCSB și FC Botoșani s-au înțeles asupra sumei de transfer, internaționalul de tineret român n-a fost de acord cu oferta clubului bucureștean, iar negocierile au picat în miez de noapte.

Romanian Liga I
A înscris în poarta Realului în Champions League, iar astăzi a semnat cu Academica Clinceni
ACUM 14 ORE

Transferul lui Haruț la FCSB a picat în miez de noapte

"Telenovela" Haruț părea că s-a încheiat în sfârșit aseară. Chiar tânărul fundaș confirmase că a finalizat transferul la FCSB, în schimbul a 700.000 de euro și unui procent de 20% de care FC Botoșani va beneficia dintr-un viitor transfer.

Potrivit sport.ro, negocierile de aseară dintre Haruț și oficialii FCSB-ului s-au întins pe durata a 5 ore.

Prima reacție a lui Haruț, după ce a anunțat că a semnat cu FCSB

Haruț a anunțat aseară că a semnat cu FCSB și a oferit o primă reacție, la baza din Berceni a clubului:

"Au mai fost câteva detalii de pus la punct, acum s-a rezolvat tot. Mă bucur că am semnat. Este un moment foarte important al carierei mele. Am trăit cu intensitate aceste momente. E un pas înainte, sper să arăt ce am arătat și la Botoșani.

Sunt pregătit să joc pe orice post. Sper să nu dezamăgesc. Mă simt mai bine pe poziția de fundaș central. Aștept cu nerăbdare acum să încep treaba aici. Eu nu am teamă de critici, sunt foarte puternic", a spus Denis Haruț, noul jucător al FCSB-ului.

Romanian Liga I
Darius Olaru, aproape de Premier League! Ce sumă ar putea încasa FCSB în schimbul mijlocașului
ACUM 18 ORE
Romanian Liga I
Mesajul emoționant postat de Juan Camara după plecarea de la Dinamo: ”Nu mi-am imaginat așa ceva!”
ACUM 21 ORE