Născut în Franța, însă cu origin algeriene, Omrani a ajuns în România în 2016 la CFR Cluj. Evoluțiile sale extraordinare au captat atenția oficialilor federației iar selecționerul Mirel Rădoi și-a exprimat dorința de a-l naturaliza.
Omrani a luat însă deja decizia - el se antrenează în fiecare zi cu gândul că va putea evolua într-o zi pentru naționala Algeriei. ”Obiectivul meu este să ajung la naționala Algeriei. În fiecare zi mă antrenez intens și fac totul pentru a atinge acel obiectiv”, a declarat el.
Omrani așteaptă așadar telefonul selecționerului Djamal Belamdi, însă va avea de muncă având în vedere variantele ofensive pe care le au deja algerienii. Totuși, suspendarea recentă a lui Bahgdad Bounedjah ar putea deschide drumul pentru Omrani.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10