Născut în Franța, însă cu origin algeriene, Omrani a ajuns în România în 2016 la CFR Cluj. Evoluțiile sale extraordinare au captat atenția oficialilor federației iar selecționerul Mirel Rădoi și-a exprimat dorința de a-l naturaliza.
Omrani a luat însă deja decizia - el se antrenează în fiecare zi cu gândul că va putea evolua într-o zi pentru naționala Algeriei. ”Obiectivul meu este să ajung la naționala Algeriei. În fiecare zi mă antrenez intens și fac totul pentru a atinge acel obiectiv”, a declarat el.
Omrani așteaptă așadar telefonul selecționerului Djamal Belamdi, însă va avea de muncă având în vedere variantele ofensive pe care le au deja algerienii. Totuși, suspendarea recentă a lui Bahgdad Bounedjah ar putea deschide drumul pentru Omrani.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 8 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32