Eurosport

Omrani a decis pentru ce națională va evolua: ”Mă antrenez zilnic pentru asta!”

Omrani a decis pentru ce națională va evolua: ”Mă antrenez zilnic pentru asta!”

27/02/2020 la 21:50Actualizare 27/02/2020 la 21:58

Jucătorul lui CFR Cluj, Billel Omrani, a ales pentru ce națională va juca.

Născut în Franța, însă cu origin algeriene, Omrani a ajuns în România în 2016 la CFR Cluj. Evoluțiile sale extraordinare au captat atenția oficialilor federației iar selecționerul Mirel Rădoi și-a exprimat dorința de a-l naturaliza.

Omrani a luat însă deja decizia - el se antrenează în fiecare zi cu gândul că va putea evolua într-o zi pentru naționala Algeriei. ”Obiectivul meu este să ajung la naționala Algeriei. În fiecare zi mă antrenez intens și fac totul pentru a atinge acel obiectiv”, a declarat el.

Omrani așteaptă așadar telefonul selecționerului Djamal Belamdi, însă va avea de muncă având în vedere variantele ofensive pe care le au deja algerienii. Totuși, suspendarea recentă a lui Bahgdad Bounedjah ar putea deschide drumul pentru Omrani.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.