Dinamoviștii continuă să se antreneze și să joace pe "burta goală". Pablo Cortacero întârzie să le plătescă salariile, motiv pentru care unele persoane deja au decis să plece de la club.
Este cazul medicului Liviu Bătineanu și al fizioterapeuților Claudiu Bătineanu și Dani Covaciu. Aceștia nu au văzut vreun ban din partea spaniolilor în ultimele luni și, în final, au decis să părăsească echipa din "Ștefan cel Mare".
Decizia medicului Bătineanu ar putea avea urmări teribile pentru Dinamo. Clubul este obligat de regulament să aibă un medic la următorul meci cu Viitorul din Cupa României, programat sâmbătă, altfel riscă să piardă la "masa verde".
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Dinamoviștii l-au contactat deja pe Adrian Motoacă, cel care a mai îndeplinit funcția de medic la clubul din "Ștefan cel Mare" în trecut.

Dinamoviștii, haz de necaz la ultimul antrenament

Până la sosirea unui nou medic, dinamoviștii au improvizat la antrenamentul de astăzi. Elevii lui Cosmin Contra au deghizat un manechin în doctor pentru a-i "supraveghea" în timpul pregătirii.
https://i.eurosport.com/2020/11/24/2942688.jpg
Sursa foto: gsp.ro
Imaginea respectivă prezintă perfect situația actuală din "Ștefan cel Mare", în care nu mai există siguranța zilei de mâine. Deja oamenii din staff au început deja să plece și, dacă lucrurile vor continua în aceeași manieră, va veni și rândul jucătorilor să-și caute alte echipe.
Până atunci, "câinii" încearcă să tragă semnale de alarmă așa cum pot, iar gestul lor de a îmbrăca manechinul în medic reprezintă un nou avertisment pentru Pablo Cortacero.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11