Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Prunea după ce a aflat că Lucescu a intrat în contact cu dinamoviștii infectați

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/07/2020 la 13:46 GMT+3

Mircea Lucescu a vizitat cantonamentul lui Dinamo și a intrat în contact cu jucătorii infectați cu coronavirus.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev

Credit imagine: Eurosport

Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr sunt cei şase jucători care au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus. Doi dintre ei au rămas chiar internați în spital pentru că nu se simțeau bine, restul fiind asimptomatici, conform doardinamo.ro.
Cu o zi înainte ca jucătorii să fie testați, Mircea Lucescu a fost prezent în cantonamentul de la Săftica, informează TelekomSport. Acolo se aflau cei șase fotbaliști infectați iar Lucescu a intrat în contact cu ei.
Lucescu fusese chemat de reprezentanții DDB pentru a-i încuraja pe fotbaliști înaintea meciului decisiv cu Chindia Târgoviște. Au fost prezenți în cantonament și liderii galeriei dinamoviste.
"Nea Mircea a fost acolo? Doamne fereşte, ferească Dumnezeu! Doamne, maica Domnului! Deocamdată, nu cred că mai putem discuta de fotbal, e capitol închis. Punct. Nu m-ar mai mira nimic, e blestemat clubul ăsta, chiar nu ştiu ce să spun" , a declarat Florin Prunea la Telekom Sport.

Șase cazuri de coronavirus la Dinamo

Șase jucători - Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr - au fost infectați cu coronavirus.
Regulile protocolului medical, când sunt peste trei cazuri la o singură echipă, este vorba de un focar. Astfel, jucătorii depistați pozitiv au mers la spital pentru refacerea tetelor iar restul s-au autoizolat acasă. Ei vor sta cinci zile în izolare și se vor face din nou alte teste. Abia când acestea sunt negative se vor putea reîncepe antrenamentele.
Anterior, Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 cu caz confirmat de coronavirus. Magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19 tot înaintea meciului Chindia Târgoviște.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo