Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacție fără precedent a lui Sergiu Buș după ce a fost eliminat în Gaz Metan - Craiova 1-2

Ion Alexandru

Actualizat 04/07/2020 la 09:01 GMT+3

Sergiu Buș a primit roșu direct, după ce l-a înjurat pe arbitrul asistent Octavian Șovre. Golgheterul lui Gaz Metan a răbufnit la finalul meciului!

Sergiu Buș, Gaz Metan Mediaș

Credit imagine: Eurosport

Buș a rezistat pe teren doar până în minutul 73. Atacantul lui Gaz Metan Mediaș a protestat vehement și chiar l-a înjurat pe arbitrul care nu a observat un fault, asistentul Șovre. Ovidiu Hațegan l-a eliminat, iar Buș a reacționat sincer după meci.
Îmi cer scuze echipei că am luat roșu. Am spus ceva ce nu trebuia să spun. Îmi cer scuze arbitrilor. Domnul Hațegan e unul de talie europeană, e un arbitru bun, nu merita așa ceva. Știu că nu avem voie, acum nu avem voie să ne îmbrățișăm, să scuipăm, nu avem voie să facem nimic. Dar avem voie în România să fim neplătiți? Să fim mințiti? Să jucăm accidentați? Am fost 5 jucători cu probleme, cu accidentări. Marius Constantin sper să nu aibă ruptură, Larie a avut întindere de ligamente, Butean a jucat cu entorsă, Romeo la fel, eu cu probleme musculare. Ne-au plecat 9 colegi, am luat 3.000 de lei în 4 luni de zile
Sergiu Buș e convins că situația sa se poate schimba în această vară și așteaptă oferte pentru a se lupta la titlu!
Eu mi-am prelungit contractul, vreau să joc. Pun suflet și mă exteriorizez. Am 27 de ani, o familie, am șansa să joc. De la 21 de ani până la 25 am fost accidentat. Acum am simțit că e momentul meu să mă bucur de fotbal. Sper să nu îmi dea 3 etape de suspendare, am fost și le-am cerut scuze în vestiar arbitrilor. Au dreptate, m-au filmat. Dacă primesc suspendarea asta, s-a terminat. Vreau să mă lupt la campionat, vreau stabilitate. Vreau să știu cine mă vrea
Craiova, avantaj în lupta la titlu

Buș nu a putut opri revoluția lui Bergodi de la Craiova

Universitatea Craiova a câștigat cu 2-1 la Mediaș și a urcat temporar pe primul loc al clasamentului din playoff. Oltenii au reușit patru succese, toate la limită, de la venirea lui Cristiano Bergodi. Craiova are 38 de puncte, cu două mai mult decât campionii entitre de la CFR Cluj, echipă care va juca în această etapă cu Astra, la Giurgiu.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo