Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rednic a anulat antrenamentul! Poli Iași se teme că jucătorii au fost infectați de dinamoviști

Ion Alexandru

Actualizat 18/07/2020 la 10:41 GMT+3

Dinamo are 7 jucători infectați cu COVID-19, iar Rednic se teme că jucătorii săi au fost infectați. Antrenorul lui Poli Iași a anulat antrenamentul după ce un fotbalist a prezentat simptome!

Rednic

Credit imagine: Eurosport

Mircea Rednic, a anulat antrenamentul programat vineri seară după ce un jucător din lot a acuzat o stare de rău, informează gruparea moldoveană pe contul oficial de Facebook.
"În această după-amiază, unul dintre jucătorii echipei noastre a acuzat o stare generală de rău. În consecinţă, pentru a preîntâmpina orice fel de probleme, antrenorul principal Mircea Rednic a decis anularea şedinţei de pregătire din această seară. În urma rezultatelor investigaţiilor medicale vor fi luate măsuri în consecinţă" au scris moldovenii.
Conducerea clubului CSM Poli Iaşi este îngrijorată de faptul că unii dintre jucătorii din lot ar fi putut fi infectaţi cu noul coronavirus în urma meciului cu Dinamo din etapa precedentă.

Poli Iași se teme de o epidemie în cadrul lotului

Poli Iaşi a întâlnit duminica trecută, în deplasare, pe Dinamo. Meciul s-a terminat 1-1. Testele făcute joi în cadrul lotul lui dinamovist la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la coronavirus pentru 6 jucători. LPF a amânat partida restantă Dinamo - Chindia Târgovişte, care trebuia să se dispute joi seara, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I. Între timp numărul dinamoviștilor testați pozitiv cu COVID-19 a crescut la 7.
Dinamo se confruntă pentru a doua oară cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei. Partida Dinamo - Chindia Târgovişte, care era programată pentru 12 iunie în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru 16 iulie. După cazurile de joi, aceasta a fost amânată încă o dată de LPF.
Noua echipă a lui Gigi Mulțescu mai are un meci amânat, cel cu FC Hermannstadt, din etapa a 4-a, reprogramat de LPF pentru 23 iulie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo