Mircea Rednic, a anulat antrenamentul programat vineri seară după ce un jucător din lot a acuzat o stare de rău, informează gruparea moldoveană pe contul oficial de Facebook.
"În această după-amiază, unul dintre jucătorii echipei noastre a acuzat o stare generală de rău. În consecinţă, pentru a preîntâmpina orice fel de probleme, antrenorul principal Mircea Rednic a decis anularea şedinţei de pregătire din această seară. În urma rezultatelor investigaţiilor medicale vor fi luate măsuri în consecinţă" au scris moldovenii.
Romanian Liga I
Steliano Filip nu-și explică de ce a fost exclus din lotul lui Dinamo de Rednic: "Lumea nu știe!"
IERI LA 17:45
Conducerea clubului CSM Poli Iaşi este îngrijorată de faptul că unii dintre jucătorii din lot ar fi putut fi infectaţi cu noul coronavirus în urma meciului cu Dinamo din etapa precedentă.

Poli Iași se teme de o epidemie în cadrul lotului

Poli Iaşi a întâlnit duminica trecută, în deplasare, pe Dinamo. Meciul s-a terminat 1-1. Testele făcute joi în cadrul lotul lui dinamovist la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la coronavirus pentru 6 jucători. LPF a amânat partida restantă Dinamo - Chindia Târgovişte, care trebuia să se dispute joi seara, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I. Între timp numărul dinamoviștilor testați pozitiv cu COVID-19 a crescut la 7.
Dinamo se confruntă pentru a doua oară cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei. Partida Dinamo - Chindia Târgovişte, care era programată pentru 12 iunie în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru 16 iulie. După cazurile de joi, aceasta a fost amânată încă o dată de LPF.
Noua echipă a lui Gigi Mulțescu mai are un meci amânat, cel cu FC Hermannstadt, din etapa a 4-a, reprogramat de LPF pentru 23 iulie.
Romanian Liga I
Clinceni - Dinamo 1-0 | Rednic a reacționat vehement după înfrângerea dură în fața ultimei clasate
04/12/2021 LA 05:28
Romanian Liga I
Dinamo a demarat discuțiile pentru înlocuirea lui Rednic! Cine a fost primul antrenor contactat
27/11/2021 LA 17:55