Atacantul de 32 de ani a dezvăluit că a decis să plece de la FCSB din cauza deciziilor tehnice luate în cadrul clubului. Salomao a prins foarte puține meciuri, fiind folosit ca fundaș stânga - poziție cu care nu era obișnuit.
Salomao a recunoscut că s-a simțit mai bine în perioada petrecută la Dinamo, marea rivală a "roș-albaștrilor".
Salomao a ajuns la Dinamo în 2017 liber de contract, de la Mallorca. Lusitanul a petrecut un sezon și jumătate în "Ștefan cel Mare", înainte să plece la Al-Hazm, în Arabia Saudită. După numai 6 luni petrecute în Golf, Salomao a revenit în Liga 1, la FCSB.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Atacantul de bandă stânga a bifat numai 5 apariții pentru gruparea "roș-albastră", fără să înscrie vreun gol.

Salomao: "La Dinamo am fost mai fericit decât la FCSB!"

La începutul anului, Salomao a plecat de la FCSB și a revenit în Portugalia, la Santa Clara. Recent, atacantul a oferit un interviu în care a vorbit despre aventura sa din fotbalul românesc:
"Familia a mers cu mine. M-am întors la București pentru că știam deja orașul. Printre opțiunile pe care le-am avut, cea venită din partea FCSB-ului părea să fie cea mai bună. Este un club care oferă condiții.
Nu am fost fericit din punct de vedere sportiv la FCSB, spre deosebire de ceea ce trăisem la Dinamo. Practic, nu am primit șanse din cauza deciziilor tehnice și am decis să plec în ianuarie. Cea mai bună opțiune mi s-a părut a fi Santa Clara. Si nu m-am înșelat.", a spus Salomao, pentru Mais Futebol, citat de Digisport.
Salomao a strălucit în tricoul lui Dinamo, reușind să înscrie 15 goluri și să ofere 17 assist-uri în 61 de apariții.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11