UPDATE. Meciul cu Chindia de astăzi a fost amânat!
"Înțeleg că este vorba despre șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Avem precedentul de la Petrolul, e clar. Au fost situații cu mai mulți jucători testați pozitivi. Nu știu ce impact are asupra lotului. Îl așteptăm pe domnul Bălănescu să ajungă la LPF și să ajungă mai departe.
Nu vrem să fie dezavantajați, așa încât vestea e prea proaspătă. Avem doar niște scenarii și sper ca până la sfârșitul zilei să avem mai multe informații", a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF la ProX.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
știrea inițială
Conform informațiilor AntenaSport, șase jucători de la clubul din Ștefan cel Mare ar putea avea coronavirus. Astfel, cel mai probabil meciul din această seară cu Chindia Târgoviște nu se va mai juca.
Cei suspecți ara avea simptome de coronavirus. Printre ei se află Mihai Popescu, Valentin Lazăr, Alexandru Răuță și Ricardo Grigore.
Anterior, Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 cu caz confirmat de coronavirus. Magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19 tot înaintea meciului Chindia Târgoviște.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10