UPDATE. Meciul cu Chindia de astăzi a fost amânat!
"Înțeleg că este vorba despre șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Avem precedentul de la Petrolul, e clar. Au fost situații cu mai mulți jucători testați pozitivi. Nu știu ce impact are asupra lotului. Îl așteptăm pe domnul Bălănescu să ajungă la LPF și să ajungă mai departe.
Nu vrem să fie dezavantajați, așa încât vestea e prea proaspătă. Avem doar niște scenarii și sper ca până la sfârșitul zilei să avem mai multe informații", a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF la ProX.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM O ORĂ
știrea inițială
Conform informațiilor AntenaSport, șase jucători de la clubul din Ștefan cel Mare ar putea avea coronavirus. Astfel, cel mai probabil meciul din această seară cu Chindia Târgoviște nu se va mai juca.
Cei suspecți ara avea simptome de coronavirus. Printre ei se află Mihai Popescu, Valentin Lazăr, Alexandru Răuță și Ricardo Grigore.
Anterior, Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 cu caz confirmat de coronavirus. Magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19 tot înaintea meciului Chindia Târgoviște.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37