Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șase jucători de la Dinamo sunt suspectați de coronavirus

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/07/2020 la 11:20 GMT+3

Șase jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Dinamo a anunțat despărțirea de 7 jucători

Credit imagine: Eurosport

UPDATE. Meciul cu Chindia de astăzi a fost amânat!
"Înțeleg că este vorba despre șase jucători testați pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Avem precedentul de la Petrolul, e clar. Au fost situații cu mai mulți jucători testați pozitivi. Nu știu ce impact are asupra lotului. Îl așteptăm pe domnul Bălănescu să ajungă la LPF și să ajungă mai departe.
Nu vrem să fie dezavantajați, așa încât vestea e prea proaspătă. Avem doar niște scenarii și sper ca până la sfârșitul zilei să avem mai multe informații", a declarat Justin Ștefan, secretarul general al LPF la ProX.
știrea inițială
Conform informațiilor AntenaSport, șase jucători de la clubul din Ștefan cel Mare ar putea avea coronavirus. Astfel, cel mai probabil meciul din această seară cu Chindia Târgoviște nu se va mai juca.
Cei suspecți ara avea simptome de coronavirus. Printre ei se află Mihai Popescu, Valentin Lazăr, Alexandru Răuță și Ricardo Grigore.
Anterior, Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 cu caz confirmat de coronavirus. Magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu COVID-19 tot înaintea meciului Chindia Târgoviște.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo