Astăzi expiră termenul oferit de jucători lui Pablo Cortacero pentru a livra banii promiși. Spaniolul le promisese și suporterilor că va livra cinci milioane de euro până pe 31 decembrie și a fost de acord să semneze un memoriu prin care ar ceda acțiunile pe un leu dacă nu se va ține de cuvânt.
A trecut termenul limită, banii nu au fost livrați, iar Cortacero nu este de găsit. El a fugit din țară fără să semneze memoriul păcălindu-i astfel din nou pe fani, care sunt furioși. Membrii ”Doar Dinamo București”, cei care dețin 20% din acțiuni, au promis că vor investi peste un milion de euro la echipă în 2021, însă această sumă este departe de a fi suficientă pentru ca Dinamo să meargă mai departe.
Fotbaliștii și angajații clubului, neplătiți de patru luni, și-au pierdut răbdarea iar de astăzi vor începe, cel mai probabil, să-și rupă contractele.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Nimeni din managementul spaniol nu a fost prezent la reunirea lotului iar acest lucru a imflamat și mai tare spiritele. Situația este însă mult mai gravă de atât în Ștefan cel Mare.

Dinamo nu are bani de testele COVID-19

Dinamo nu are în acest moment fondurile necesare pentru a efectua testele COVID-19, scrie Gazeta Sporturilor. Mai mult, dinamoviștii au adunat deja datorii de 20.000 de euro pentru testele făcute până acum în acest sezon. La Săftica, proviziile medicale s-au terminat.
Testele trebuie făcute cât mai repede pentru că joi este programată vizita medicală. Dinamo va juca primul meci oficial pe 13 ianuarie însă echipa nu va putea fi programată fără ca jucătorii să aibă testele făcute.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20