Astăzi expiră termenul oferit de jucători lui Pablo Cortacero pentru a livra banii promiși. Spaniolul le promisese și suporterilor că va livra cinci milioane de euro până pe 31 decembrie și a fost de acord să semneze un memoriu prin care ar ceda acțiunile pe un leu dacă nu se va ține de cuvânt.
A trecut termenul limită, banii nu au fost livrați, iar Cortacero nu este de găsit. El a fugit din țară fără să semneze memoriul păcălindu-i astfel din nou pe fani, care sunt furioși. Membrii ”Doar Dinamo București”, cei care dețin 20% din acțiuni, au promis că vor investi peste un milion de euro la echipă în 2021, însă această sumă este departe de a fi suficientă pentru ca Dinamo să meargă mai departe.
Fotbaliștii și angajații clubului, neplătiți de patru luni, și-au pierdut răbdarea iar de astăzi vor începe, cel mai probabil, să-și rupă contractele.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Nimeni din managementul spaniol nu a fost prezent la reunirea lotului iar acest lucru a imflamat și mai tare spiritele. Situația este însă mult mai gravă de atât în Ștefan cel Mare.

Dinamo nu are bani de testele COVID-19

Dinamo nu are în acest moment fondurile necesare pentru a efectua testele COVID-19, scrie Gazeta Sporturilor. Mai mult, dinamoviștii au adunat deja datorii de 20.000 de euro pentru testele făcute până acum în acest sezon. La Săftica, proviziile medicale s-au terminat.
Testele trebuie făcute cât mai repede pentru că joi este programată vizita medicală. Dinamo va juca primul meci oficial pe 13 ianuarie însă echipa nu va putea fi programată fără ca jucătorii să aibă testele făcute.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32