Roș-albaștrii nu au avut emoții în confruntarea din această dimineață, Adrian Ilie deschizând scorul după doar 10 minute de joc, după ce a reluat din interiorul careului, la capătul unei faze în care apărarea adversă a fost confuză.

Penalty incredibil primit de Steaua în barajul de promovare

Gazdele nu au acuzat șocul și și-au creat câteva ocazii la poarta lui Bălbărău, dar cei care au marcat au fost tot "militarii". Steaua a punctat în minutul 47 prin Pacionel, la un penalty obținut tot de el. Faza a fost una care a născut polemici, în condițiile în care arbitrul Eduard Ioniță a arătat punctul cu var la o fază în care vârful roș-albaștrilor a căzut fără să fie atins de vreun adversar.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2021/05/08/3128307.jpg
Sursă foto: Captură Digi Sport
Orice semn de întrebare asupra rezultatului final a fost risipit în minutul 68, când Mostiștea Ulmu a rămas în 10. Acasandrei a primit al doilea galben pentru un fault la marginea careului. Interesant e că și această fază a născut semne de întrebare pentru jucătorii gazdelor, fundașul eliminat neștiind că fusese deja sancționat cu galben anterior.
Echipele de start în Moștiștea Ulmu - Steaua 0-2
  • Moștiștea Ulmu: Răduță - Gheorghe, Acasandrei, Leafu, Niculae – Ilie, Tăbăcariu, Chirică, Milea – Stoian, Ionică
  • CSA Steaua: Bălbărău – Călințaru, Wallace, Bactar, Ilie – Nsiah, Enceanu, Bărbulescu, Zaharia – Huiban, Pacionel
Returul partidei cu Moștiștea Ulmu va avea loc pe 15 mai, dar pentru roș-albaștrii calificarea reprezintă, în acest context, o formalitate.
În finala barajului, CSA Steaua va înfrunta în sistem tur-retur, pe 22 și 29 mai, învingătoarea din dubla CS Afumați - FCSB 2. Manșa tur a acestei dispute are loc mâine, de la 11:45.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54