Roș-albaștrii nu au avut emoții în confruntarea din această dimineață, Adrian Ilie deschizând scorul după doar 10 minute de joc, după ce a reluat din interiorul careului, la capătul unei faze în care apărarea adversă a fost confuză.

Penalty incredibil primit de Steaua în barajul de promovare

Gazdele nu au acuzat șocul și și-au creat câteva ocazii la poarta lui Bălbărău, dar cei care au marcat au fost tot "militarii". Steaua a punctat în minutul 47 prin Pacionel, la un penalty obținut tot de el. Faza a fost una care a născut polemici, în condițiile în care arbitrul Eduard Ioniță a arătat punctul cu var la o fază în care vârful roș-albaștrilor a căzut fără să fie atins de vreun adversar.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
https://i.eurosport.com/2021/05/08/3128307.jpg
Sursă foto: Captură Digi Sport
Orice semn de întrebare asupra rezultatului final a fost risipit în minutul 68, când Mostiștea Ulmu a rămas în 10. Acasandrei a primit al doilea galben pentru un fault la marginea careului. Interesant e că și această fază a născut semne de întrebare pentru jucătorii gazdelor, fundașul eliminat neștiind că fusese deja sancționat cu galben anterior.
Echipele de start în Moștiștea Ulmu - Steaua 0-2
  • Moștiștea Ulmu: Răduță - Gheorghe, Acasandrei, Leafu, Niculae – Ilie, Tăbăcariu, Chirică, Milea – Stoian, Ionică
  • CSA Steaua: Bălbărău – Călințaru, Wallace, Bactar, Ilie – Nsiah, Enceanu, Bărbulescu, Zaharia – Huiban, Pacionel
Returul partidei cu Moștiștea Ulmu va avea loc pe 15 mai, dar pentru roș-albaștrii calificarea reprezintă, în acest context, o formalitate.
În finala barajului, CSA Steaua va înfrunta în sistem tur-retur, pe 22 și 29 mai, învingătoarea din dubla CS Afumați - FCSB 2. Manșa tur a acestei dispute are loc mâine, de la 11:45.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20