Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Super-derby pe piaţa transferurilor pentru semnătura lui Octavian Popescu

Cristian Mihală

Publicat 13/05/2022 la 09:16 GMT+3

Octavian Popescu e la mare căutare, după un sezon excelent în tricoul FCSB. Mijlocaşul de 19 ani e urmărit îndeaproape de Beşiktaş şi Galatasaray, anunţă presa turcă.

Octavian Popescu a avut o stagiune 2021-2022 excepţională

Credit imagine: Eurosport

Potrivit cotidianului de pe Bosfor, fanatik.com.tr, reprezentanţii lui Beşiktaş şi Galatasaray au participat la mai multe meciuri jucate de roş-albaştri în acest sezon şi au rămas impresionaţi de talentatul internaţional român.
Ambele formaţii din Istanbul intenţionează să vină cu o ofertă în vară pentru Octavian Popescu, fotbalist care a marcat 9 goluri şi a dat 4 pase decisive în actuala stagiune.
"Beşiktaş şi Galatasaray au început să lucreze pentru a-şi consolida lotul, după ce sezonul în curs a fost mult sub aşteptări. Cele două îl urmăresc pe tânărul star al FCSB, Octavian Popescu. Mai mulţi reprezentanţi ai lui Beşiktaş şi Galatasaray au mers la Bucureşti pentru a-l urmări pe tânărul jucător şi pentru a se informa, iar rapoartele primite de staffurile tehnice au fost extrem de pozitive", notează sursa citată.

FCSB, pretenţii exagerate pentru Octavian Popescu

Mutarea nu va fi deloc uşoară, precizează turcii, în contextul în care conducerea FCSB are pretenţii aberante pentru tânărul de 19 ani. Cotat la 3 milioane de euro de siteul de specialitate Transfermarkt, Popescu e evaluat de şefii roş-albaştrilor la peste 10 milioane de euro. O sumă fără nicio legătură cu realitatea, în contextul în care vorbim de un fotbalist talentat, dar care evoluează într-unul dintre cele mai slabe campionate din Europa.
"Octavian Popescu, care se anunţă drept una din marile vedete ale fotbalului românesc, nu va fi uşor de adus pentru că oficialii FCSB cer o sumă prea mare pentru el, cel puţin pentru moment", mai notează turcii, care precizează că mijlocaşul român se mai află în atenţia a două formaţii din Serie A, Sampdoria şi Torino.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo