Potrivit cotidianului de pe Bosfor, fanatik.com.tr, reprezentanţii lui Beşiktaş şi Galatasaray au participat la mai multe meciuri jucate de roş-albaştri în acest sezon şi au rămas impresionaţi de talentatul internaţional român.
Ambele formaţii din Istanbul intenţionează să vină cu o ofertă în vară pentru Octavian Popescu, fotbalist care a marcat 9 goluri şi a dat 4 pase decisive în actuala stagiune.
"Beşiktaş şi Galatasaray au început să lucreze pentru a-şi consolida lotul, după ce sezonul în curs a fost mult sub aşteptări. Cele două îl urmăresc pe tânărul star al FCSB, Octavian Popescu. Mai mulţi reprezentanţi ai lui Beşiktaş şi Galatasaray au mers la Bucureşti pentru a-l urmări pe tânărul jucător şi pentru a se informa, iar rapoartele primite de staffurile tehnice au fost extrem de pozitive", notează sursa citată.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58

FCSB, pretenţii exagerate pentru Octavian Popescu

Mutarea nu va fi deloc uşoară, precizează turcii, în contextul în care conducerea FCSB are pretenţii aberante pentru tânărul de 19 ani. Cotat la 3 milioane de euro de siteul de specialitate Transfermarkt, Popescu e evaluat de şefii roş-albaştrilor la peste 10 milioane de euro. O sumă fără nicio legătură cu realitatea, în contextul în care vorbim de un fotbalist talentat, dar care evoluează într-unul dintre cele mai slabe campionate din Europa.
"Octavian Popescu, care se anunţă drept una din marile vedete ale fotbalului românesc, nu va fi uşor de adus pentru că oficialii FCSB cer o sumă prea mare pentru el, cel puţin pentru moment", mai notează turcii, care precizează că mijlocaşul român se mai află în atenţia a două formaţii din Serie A, Sampdoria şi Torino.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41