Prima decizie de o asemenea duritate privind "mafia pariurilor" în fotbalul românesc a fost luată azi de Federaţie. Comisia de Disciplină a judecat cazul "Voduţ", iar decizia a fost una extrem de drastică: atacantul a fost suspendat pentru doi ani şi va trebui să plătească şi o amendă record, 300.000 de lei.
S-a ajuns la această soluţie după ce fosta prietenă a lui Voduţ a dezvăluit că acesta paria pe meciurile echipei sale, Viitorul. Scandalul a pornit la începutul anului, iar Gică Hagi, patronul clubului de la malul mării a luat imediat decizia de a-l da afară pe jucător, delimitându-se astfel de acesta.
"În baza articolului 60, alin 5 din Regulamentul Disciplinar se sancţionează pârâtul Voduţ Mihai cu măsura interzicerii oricărei activităţi legate de fotbal pentru 2 ani şi obligarea la plata unei penalităţi sportive în cuantum de 300 000 de lei. Decizia este excutorie începând cu data pronuntării acestei hotărâri, în temeiul articolului 117, alin 2 din Regulamentul disciplinar", se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină, potrivit Sport.ro.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
În vârstă de 25 de ani, Voduţ îşi vede astfel compromisă cariera, una altfel promiţătoare. El a mai evoluat, de-a lungul timpului, la Voluntari şi Beitar Ierusalim.
Ultimul nume mare care a fost suspendat pentru pariuri în România a fost Marius Şumudică, care însă nu mizase niciodată pe meciurile echipelor pe care le-a condus. Şumi a fost suspendat în 2016 pentru 6 luni şi amendat cu 100.000 de lei.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36