Interesul mai multor echipe de top a crescut în mod rapid după ultimele apariții și evoluții ale mijlocașului Alexandru Cicâldău pentru Universitatea Craiova. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani ar putea fi protagonistul unui transfer spectaculos în această vară.Sunday Mirror transmite că fotbalistul Universității Craiova este dorit cu insistență în Premier League. Everton este echipa care îl urmărește îndeaproape pe Cicâldău.
Clubul din Premier League l-a urmărit pe toată durata sezonului și e pregătit să plătească aproximativ 4 milioane de euro pentru a-l avea: "Carlo Ancelotti are nevoie să-și întărească mijlocul în această vară, iar transferul lui Cicâldău pentru doar 3,5 milioane de lire sterline ar putea fi o afacere”, scrie HITC.

Alexandru Cicâldău, "on fire" la Craiova

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Everton, de altfel, nu este singura echipă care își dorește să-l transfere pe Cicâldău. Pe urmele mijlocașului se mai află și gruparea italiană Sampdoria. Un eventual transfer în Premier League ar fi pentru Cicâldău unul de vis, mai ales la o echipă cum este Everton, un club de tradiție din Anglia care are în palmares nu mai puțin de 9 titluri de campioană în cel mai frumos campionat din lume și 5 Cupe ale Angliei.
Chiar dacă Dennis Man se afla în pole-position să ajungă în campionatul Angliei, transmis în direct pe Eurosport, șansele lui Cicâldău sunt acum mult mai mari să se transfere în Anglia. Alexandru Cicâldău are 23 de ani și a ajuns la Craiova în 2018, de la Viitorul, în schimbul a 1 milion de euro. În acest sezon din Liga 1 a jucat 38 de meciuri pentru olteni, în care a reușit 15 goluri și a oferit 8 pase de gol. 4 milioane de euro este cota lui Cicâldău, potrivit site-ului specializat în transferuri, transfermarkt.com.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20