Crescut la academia lui Caen, Thibault Moulin are un CV impresionant, din care fac parte echipe precum Legia și PAOK. Mijlocașul francez a evoluat ultima oară la Caen, iar astăzi a fost anunțat oficial la Academica Clinceni, formația care ocupă locul 5 în Liga 1.
Moulin a cunoscut cele mai mai performanțe la Legia, alături de care a cucerit două titluri de campion al Poloniei.
De asemenea, în tricoul Legiei a marcat cel mai important gol al carierei sale, în poarta lui Real Madrid. Se întâmpla în 2016, în grupele UEFA Champions League. Partida de la Varșovia s-a încheiat 3-3, iar Thibault Moulin a reușit să înscrie golul de 3-2 în minutul 83. Kovacic a marcat pentru Real două minute mai târziu și a stabilit scorul final.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
https://i.eurosport.com/2021/01/18/2973968.jpg
Thibault Moulin, în duel cu Gareth Bale

Thibault Moulin a semnat cu Academica Clinceni

"Academica Clinceni a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Thibault Moulin. În vârstă de 31 de ani, francezul are în palmares două titluri de campion cu Legia Varşovia şi încă două trofee, Cupa Poloniei, respectiv Cupei Greciei.
Alături de Legia Varşovia a jucat în Champions League unde a reuşit să şi marcheze. A înscris golul de 3-2 în partida Legia - Real Madrid (3-3). Thibault Moulin a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil până la finalul sezonului, cu opţiune pentru încă un an", se arată în comunicatul oficial emis de Academica Clinceni, pe site-ul oficial al clubului.

"Micul Pitbull", bucuros pentru transferul la Academica Clinceni: "Știu că România are un fotbal bun"

Poreclit "Micul Pitbull", Thibault Moulin s-a arătat entuziasmat de transferul la Academica Cliceni, una dintre revelațiile sezonului din Liga 1:
"Ştiu că România are un fotbal bun. Nu am jucat niciodată aici, dar am înţeles că nivelul de aici este bun şi de aceea am ales să vin la Academica.
Porecla mea este Micul Pitbull pentru că îmi place să lupt până la final. Eu consider că un jucător trebuie să joace bine fotbal, dar în acelaşi timp trebuie să şi lupte. Anul trecut a fost dificil pentru mine şi vreau să revin la nivelul meu. Sper să reuşesc şi să mă bucur de fotbal", a spus Thibault Moulin, pentru site-ul oficial al Academicii Clinceni.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11