CFR, campioana en-titre din Liga 1, era lider în clasamentul sezonului actual, înainte ca pandemia să întrerupă fotbalul din România. În ciuda formei bune a formației din Gruia, lucrurile nu sunt deloc "roz" în vestiar. Potrivit Gazetei Sporturilor, Dan Petrescu se află în mijlocul unui nou conflict, după ce în urmă cu două săptămâni s-a certat cu Alin Minteuan, fostul secund al clubului.
De această dată, George Țucudean este omul cu care "Bursucul" și-a pierdut răbdarea. Conflictul a izbucnit săptămâna trecută, în momentul în care Petrescu le-a propus tuturor jucătorilor, conform deciziei conducerii, să renunțe la următoarele două salarii pentru ca echipa să poată trece cu bine peste criza financiară. Sursa citată susține că toată lumea ar fi acceptat ideea, mai puțin Țucudean.
"Mie nu mi se pare normală ideea", a spus atacantul. Replica l-a înfuriat teribil pe Dan Petrescu, care nu se află la primul incident cu Țucudean. Cei doi s-au certat și în meciul cu Astra din debutul playoff-ului, după ce tehnicianul CFR-ului i-ar fi adresat câteva cuvinte dure. Ultimul incident a accentuat și mai tare ruptura dintre cei doi, iar acum atacantul de 29 de ani se poate pregăti pentru o despărțire de campioana României.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52

Traore, preferat în locul lui Țucudean

Țucudean a refuzat propunerea lui Petrescu în semn de răzbunare pentru că oficialii CFR-ului, în frunte cu antrenorul CFR-ului, nu vor să-i prelungească contractul. Conform sursei citate, "Bursucul" și-a exprimat dorința de a-i păstra la CFR pe Vinicius (37 ani) și Ovidiu Hoban (35 ani), în ciuda faptului că amândoi au vârste mult mai înaintate decât Țucudean.
Atacantul nu s-a mai aflat de mult timp la capacitate maximă, fiind chinuit de problemele la inimă. Sursele din interiorul clubului susțin că Petrescu este determinat să-l folosească, de acum înainte, pe Lacina Traore în locul lui Țucudean. "Bursucul" i-a relansat cariera ivorianului în urmă cu un an. Atacantul african nu mai evoluase de 6 luni înainte să semneze cu CFR, însă odată cu trecerea timpului și-a reintrat în forma de altădată.

Țucudean, dublu campion al României cu CFR

Ținând cont de datele problemei, Țucudean se va despărți aproape sigur de CFR, după 3 sezoane petrecute în Gruia. Clujenii l-au cumpărat în iarna anului 2018 de la Viitorul, în schimbul sumei de 500.000 euro, și i-au oferit un salariu de 15.000 euro pe lună. În cele 62 de apariții, Țucudean a marcat 27 de goluri pentru CFR și a pus umărul la cucerirea a 3 trofee: 2 titluri de campioană și o Supercupă a României.
De-a lungul carierei, Țucudean a mai evoluat pentru UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș și Pandurii.
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10