Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Craiova i-a găsit înlocuitorul ideal accidentatului Koljic! Ofertă de aproape 1 milion de euro

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/10/2020 la 19:49 GMT+3

Universitatea Craiova caută cu disperare un atacant pentru a umple golul lăsat de Elvir Koljic, accidentat grav în ultimul meci, cu Poli Iași.

Universitatea Craiova a încheiat pe locul 2 sezonul 2019/2020 din Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Potrivit Antena Sport, oltenii au făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru Gabi Iancu, jucătorul care a impresionat la Viitorul Constanța în sezonul precedent, devenind golgheterul campionatului.
Koljic se afla în formă excelentă înainte să se accidenteze în duelul cu Poli Iași. Bosniacul reușise să înscrie 6 goluri în primele 5 etape din Liga 1. Apoi, planurile formației lui Cristiano Bergodi au fost complet date peste cap. Koljic a suferit o fractură de peroneu, s-a operat și, potrivit clubului, va lipsi cel puțin până în luna februarie a anului viitor.

Gabi Iancu, atacantul Viitorului, este dorit la Universitatea Craiova în locul accidentatului Koljic

Oficialii Craiovei au demarat de urgență căutările pentru un înlocuitor pe măsură și, potrivit sursei citate, l-au găsit. Oltenii sunt dispuși să ofere aproape 1 milion de euro pentru transferul lui Gabi Iancu, jucător trecut și pe la FCSB.
Misiunea trupei de pe "Ion Oblemenco" nu se anunță deloc ușoară, ținând cont de importanța uriașă a lui Iancu în primul "11" al lui Gică Hagi, unde îndeplinește rolul de căpitan. "Regele" a refuzat deja o ofertă asemănătoare din partea celor de la Al Ahli, formația din Qatar. Apoi, Iancu a semnat prelungirea contractului cu Viitorul.
Gabi Iancu a fost cel mai bun marcator al sezonului 2019/2020 din Liga 1, cu 18 goluri în 28 de partide. Vârful de 26 de ani a înscris deja 2 goluri și în noua stagiune. El a debutat la naționala României chiar în această toamnă, în deplasarea cu Austria, din Liga Națiunilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo