Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Variantă surpriză pentru Budescu: "Iubește clubul, va veni aici!". Unde este așteptat mijlocașul

Cosmin Cioboata

Publicat 25/11/2020 la 15:43 GMT+2

Constantin Budescu a crescut la academia Petrolului, iar Valeriu Răchită, fostul antrenor al "lupilor galbeni", este convins că mijlocașul de 31 de ani va reveni la formația din Ploiești.

Constantin Budescu

Credit imagine: Eurosport

Vivi Răchită a fost primul care a observat talentul lui Budescu, pe vremea când acesta avea numai 16 ani. Mijlocașul a debutat în Liga 1 sub comanda lui Răchită, însă n-avea să prindă prea multe apariții la prima echipă a Petrolului.
În 2011, Budescu a ajuns la Astra, care la vremea respectivă evolua la Ploiești și era considerată rivala locală a Petrolului.

Budescu, așteptat să revină la Petrolul

Au trecut 9 ani de când Budescu s-a despărțit de Petrolul, dar Vivi Răchită are încredere că mijlocașul trecut deja de prima tinerețe va reveni la Ploiești în viitorul apropiat, deși echipa se chinuie de câțiva ani să promoveze în Liga 1.
"Cu Budescu vorbesc tot timpul, e un băiat extraordinar. Se vede ce fotbal știe. Budescu va veni la Petrolul. Candva, la iarnă, la vară, anul viitor, tot la Petrolul va veni. E un jucător care iubește clubul. Cu mine, fără mine, va veni la Petrolul. Hamza nu a venit fără mine?
Atunci când avea 16 ani m-am dus să-l văd la un meci de copii și juniori la Vega și mi-a sărit în ochi. Era trei clase peste ceilalți. Le-am zis: 'Să vină de luni la antrenamente (n.r. - la prima echipă a Petrolului). Ce dacă are doar 16 ani? La 16 ani și câteva luni l-am debutat pe Budescu în Liga 1, la meciul cu Otopeni.", a povestit Valeriu Răchită, pentru Ploiești TV.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo