Fundașul portughez în vârstă de 33 de ani, care evoluează din 2011 la formația ardeleană, va putea fi convocat la naționala României.
"Se acordă cetăţenia română domnului Malico Paulino Mario Jorge, cetăţean portughez, fiul lui Anibal şi Dias Leal Malico, născut la data de 10 noiembrie 1986 în localitatea Samora Correia, Benavente, Santarem, Portugalia, având domiciliul actual în România, Cluj Napoca, cu menţinerea domiciliului în România.", se arată în Hotărârea de Guvern adoptată de premierul Ludovic Orban.

Mario Camora, jucătorul lui CFR Cluj, a primit cetățenia română

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 9 ORE
Camora s-a adaptat repede în România și a învățat limba în timp record. Portughezul se simte excelent aici și a devenit un lider autoritar în vestiarul lui CFR Cluj. Fundașul de 33 de ani ar putea reprezenta o soluție pentru Mirel Rădoi la națională, pe postul de fundaș stânga. Dacă va reuși să-l convingă pe Rădoi, Camora va deveni primul jucător stranier care evoluează la naționala României.
Camora a sosit la CFR Cluj în 2011, iar de atunci a bifat 337 de apariții în toate competițiile. Lusitanul a marcat 9 goluri, reușind să cucereasă 6 trofee alături de trupa din Gruia: 4 titluri în Liga 1 (2012, 2018, 2019, 2020), o Cupă (2016) și o Supercupă a României (2018).
De-a lungul carierei, Camora a mai evoluat la Samora Correia, Valdevez, Beira-Mar, Pampilhosa şi Naval, formații din Portugalia.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32