Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești de ultimă oră de la Craiova! Testul neconcludent este cel al lui Cristiano Bergodi

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/07/2020 la 00:14 GMT+3

Universitatea Craiova a anunțat într-un comunicat că un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv iar o altă persoană are un test neconcludent.

2013-14 Serie B, Brescia, Cristiano Bergodi (AP/LaPresse)

Credit imagine: LaPresse

"Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent.
Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic - negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați", se arată în comunicatul Craiovei.
Conform informațiilor DigiSport, testul neconcludent aparține antrenorului Cristiano Bergodi. Angajatul infectat este team-managerul Lucian Pretorian.
La CFR Cluj, în schimb, situația este dramatică. Au fost depistate alte cinci cazuri de coronavirus și s-a ajuns astfel la 10 persoane infectate în total.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii confirmați cu COVID-19 sunt Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean. De asemenea, au mai fost depistați pozitiv kinetoterapeutul Radu Pralea și preparatorul fizic al echipei, Bogdan Aldea. Astfel, numărul total de cazuri a ajuns la 10.
După ce sâmbătă Alexandru Păun a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19, partida FCSB-CFR a fost amânată. Clujenii au rămas izolați la Mogoșoaia, acolo unde aveau cartierul general înainte de confruntarea contra vicecampioanei, iar duminică au făcut o serie de teste rapide pentru coronavirus.
Și Dinamo are confirmați 11 jucători cu COVID-19 iar meciurile câinilor au fost amânate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo