"Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent.
Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic - negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați", se arată în comunicatul Craiovei.
Conform informațiilor DigiSport, testul neconcludent aparține antrenorului Cristiano Bergodi. Angajatul infectat este team-managerul Lucian Pretorian.
Romanian Liga I
FC U Craiova - Voluntari 0-2. Tamaş&Co, pe locul 3 în Liga 1
ACUM 12 MINUTE
La CFR Cluj, în schimb, situația este dramatică. Au fost depistate alte cinci cazuri de coronavirus și s-a ajuns astfel la 10 persoane infectate în total.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii confirmați cu COVID-19 sunt Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean. De asemenea, au mai fost depistați pozitiv kinetoterapeutul Radu Pralea și preparatorul fizic al echipei, Bogdan Aldea. Astfel, numărul total de cazuri a ajuns la 10.
După ce sâmbătă Alexandru Păun a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19, partida FCSB-CFR a fost amânată. Clujenii au rămas izolați la Mogoșoaia, acolo unde aveau cartierul general înainte de confruntarea contra vicecampioanei, iar duminică au făcut o serie de teste rapide pentru coronavirus.
Și Dinamo are confirmați 11 jucători cu COVID-19 iar meciurile câinilor au fost amânate.
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
IERI LA 15:59
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54