Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, cei infectați sun Syan Ben Youssef, Ovidiu Hoban și Ciprian Deac. Astfel, fotbaliștii nu vor putea juca în meciul cu UTA de duminică seară. Mai important, însă, cel mai probabil cei trei vor rata și meciul cu Roma de joi din Europa League.

Marți cei de la CFR se vor testa din nou înaintea meciului cu Roma din Europa League. Singura șansă a celor trei este să iasă negativi pentru a putea juca cu italienii, însă șansele sunt infime.

Romanian Liga I
Răzvan Burleanu a vorbit despre posibilitatea ca Mutu să meargă la CFR! Anunțul președintelui FRF
ACUM 6 ORE

Dan Petrescu: "E inuman la ce e supusă echipa asta"

Petrescu a avertizat că dacă vor fi depistate noi cazuri de coronavirus, CFR ar putea să nu mai joace meciul cu Roma.

"Când a venit pauza, am fost fericit. Aveam nevoie de o pauză, la fel și jucătorii. Sperăm să am vești bune, dar avem mai multe rele. Omrani și Vinicius nu vor fi disponibili nici la meciul cu Roma, nici cu UTA, e o veste foarte proastă. Dacă înainte de Roma eram rău, acum suntem și mai rău. Pauza a fost bună, apoi au revenit problemele, o luăm de la capăt.

E o bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună. Niciodată în istorie nu am mai întâlnit să ai nouă meciuri oficiale în 30 de zile, mi se pare exagerat. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători, e inuman la ce e supusă echipa asta! În România, CFR e singura echipă cu atâtea meciuri, nicio altă echipă nu are acest program. Nu știu cum vor rezista jucătorii, nici pentru un antrenor nu e bine să aibă atâtea meciuri. Nu știu ce mă așteaptă la meciul cu UTA. Avem COVID, avem adversari, arbitri, toată lumea e împotriva lui CFR. Dacă batem UTA, e un miracol", a afirmat el.

Romanian Liga I
Gică Popescu anunță că Viitorul va avea un antrenor român. Ce a spus despre revenirea lui Hagi
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Marius Șumudică la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu? Varianta de ultimă oră luată în calcul
ACUM 7 ORE