articol scris de Nicu Alexandru Savin
Programată la ora 15:00, pe o căldură infernală, întâlnirea a fost controlată de la un capăt la altul de echipa lui Gheorghe Hagi, care s-a impus în final cu scorul de 5-0.
Rivaldinho a deschis scorul în minutul 20, iar tabela a rămas nemodificată până la pauză. În debutul părții secunde, oaspeții au avut mai mult inițiativa, dar cei care au înscris au fost tot jucătorii lui Hagi. Dussaut a făcut 2-0 în minutul 52, iar de aici partida a curs într-o singură direcție. Rivaldinho a reușit dubla în minutul 74, iar apoi a intrat în scenă golgheterul echipei, Gabi Iancu care a făcut 4-0 în minutul 84, iar apoi a închis tabela transformând un penalty în minutul 90+3. Prin reușitele de astăzi, Iancu a ajuns la cota 16 în acest sezon și conduce în clasamentul golgheterilor din Liga 1.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Ilie Poenaru și-a criticat dur jucătorii

Proporțiile scorului l-au înfuriat foarte tare pe antrenorul celor de la Academica, Ilie Peonaru. Acesta și-a criticat în termeni duri fotbaliștii la sfârșitul partidei și a recunoscut că a fost foarte nervos în vestiar: ”Am făcut jocuri și mai proaste, dar nu am luat atâtea goluri ca astăzi. E o umilință prea mare și e greu de digerat, le-am spus-o și în vestiar. Dacă ești profesionist, nu trebuie să te prezinți pe vârfuri. Ei s-au gândit că nu e nicio problemă dacă ne bate Viitorul. Ok, să ne bată Viitorul, au meritat și puteau să ne mai dea, dar joacă! La pauză le-am spus «Bă, jucați că mai rău de a lua bătaie ce se poate întâmpla?». Dar greșelile de curtea școlii… e incredibil. Înțeleg că vine și un moment în care ai o zi mai proasta, dar nu accept așa ceva”.
Prin victoria de astăzi, Viitorul își consolidează prima poziție a play-out-ului. Echipa lui Hagi a ajuns la trei meciuri consecutive fără gol primit și antrenorul constănțean are toate motivele să fie mulțumit. Echipa de la Ovidiu va juca rolul de arbitru în lupta pentru evitarea retrogradării până la finalul campionatului, iar etapa viitoare se va deplasa la Iași pentru duelul cu echipa lui Mircea Rednic.
De partea cealaltă, Clinceniul ajunge la două înfrângeri consecutive și riscă să ajungă din nou în zona periculoasă a clasamentului. În meciul următor Academica va juca derby-ul ilfovean împotriva celor de la Voluntari, echipă care i-a învins la scor de neprezentare în prima etapă de la reluarea competiției.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20