Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul a făcut spectacol cu Clinceni. Ilie Poenaru, un ”car” nd nervi după partidă

Ion Alexandru

Actualizat 11/07/2020 la 18:33 GMT+3

Meciul dintre Viitorul Constanța și Academica Clinceni, contând pentru etapa a 9-a a play-out-ului Ligii 1, trebuia să se dispute ieri, dar a fost amânată din cauza faptului că rezultatele a 7 teste de coronavirus din tabăra gazdă nu au ajuns la timp. Acestea au venit în cele din urmă și au fost toate negative, astfel încât partida s-a putut disputa astăzi în condiții de siguranță.

FC Viitorul

Credit imagine: Eurosport

articol scris de Nicu Alexandru Savin
Programată la ora 15:00, pe o căldură infernală, întâlnirea a fost controlată de la un capăt la altul de echipa lui Gheorghe Hagi, care s-a impus în final cu scorul de 5-0.
Rivaldinho a deschis scorul în minutul 20, iar tabela a rămas nemodificată până la pauză. În debutul părții secunde, oaspeții au avut mai mult inițiativa, dar cei care au înscris au fost tot jucătorii lui Hagi. Dussaut a făcut 2-0 în minutul 52, iar de aici partida a curs într-o singură direcție. Rivaldinho a reușit dubla în minutul 74, iar apoi a intrat în scenă golgheterul echipei, Gabi Iancu care a făcut 4-0 în minutul 84, iar apoi a închis tabela transformând un penalty în minutul 90+3. Prin reușitele de astăzi, Iancu a ajuns la cota 16 în acest sezon și conduce în clasamentul golgheterilor din Liga 1.

Ilie Poenaru și-a criticat dur jucătorii

Proporțiile scorului l-au înfuriat foarte tare pe antrenorul celor de la Academica, Ilie Peonaru. Acesta și-a criticat în termeni duri fotbaliștii la sfârșitul partidei și a recunoscut că a fost foarte nervos în vestiar: ”Am făcut jocuri și mai proaste, dar nu am luat atâtea goluri ca astăzi. E o umilință prea mare și e greu de digerat, le-am spus-o și în vestiar. Dacă ești profesionist, nu trebuie să te prezinți pe vârfuri. Ei s-au gândit că nu e nicio problemă dacă ne bate Viitorul. Ok, să ne bată Viitorul, au meritat și puteau să ne mai dea, dar joacă! La pauză le-am spus «Bă, jucați că mai rău de a lua bătaie ce se poate întâmpla?». Dar greșelile de curtea școlii… e incredibil. Înțeleg că vine și un moment în care ai o zi mai proasta, dar nu accept așa ceva”.
Prin victoria de astăzi, Viitorul își consolidează prima poziție a play-out-ului. Echipa lui Hagi a ajuns la trei meciuri consecutive fără gol primit și antrenorul constănțean are toate motivele să fie mulțumit. Echipa de la Ovidiu va juca rolul de arbitru în lupta pentru evitarea retrogradării până la finalul campionatului, iar etapa viitoare se va deplasa la Iași pentru duelul cu echipa lui Mircea Rednic.
De partea cealaltă, Clinceniul ajunge la două înfrângeri consecutive și riscă să ajungă din nou în zona periculoasă a clasamentului. În meciul următor Academica va juca derby-ul ilfovean împotriva celor de la Voluntari, echipă care i-a învins la scor de neprezentare în prima etapă de la reluarea competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo