Fanii din Peluza Cătălin Hîldan susțin în continuare pe Dinamo așa cum pot. De această dată, membrii DDB au cotizat pentru a plăti salariile jucătorilor tineri, cei crescuți la Dinamo. Printre aceștia se află Mihai Eșanu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Ahmed Bani, Geani Crețu sau Valentin Borcea.

Comunicatul PCH

„DDB ȘI-A PLĂTIT ASTĂZI COPIII DE LA CARE A LUAT ȘERDEAN
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Așa cum deja v-am anunțat, DDB a reușit să recupereze prejudiciul creat de Pavel Șerdean săptămâna trecută, când a efectuat două plăți către un avocat. DDB a promis că va recupera prejudiciul și exact asta am făcut! Misiunea DDB a fost ușurată de întâmplarea ca avocatul respectiv să fie dinamovist de-al nostru.
CE S-A ÎNTÂMPLAT MAI DEPARTE CU BANII!?
Răspunsul e foarte simplu. Banii au ajuns unde erau destinați să ajungă înainte ca Șerdean să le schimbe în mod atât de ticălos traiectoria! DDB a achitat imediat salariile restante pe luna Octombrie celor mai tineri dintre componenții lotului. Astfel, DDB a mai pus ceva bani peste suma în valoare de 31.880 RON recuperată și a virat ceea ce Dinamo le datora copiilor crescuți în HAITĂ.
Eșanu, Ehmann, Grigore, Bani, Borcea, Crețu și restul se pot concentra acum, ceva mai liniștiți, pe ceea ce au de făcut, pentru ca Dinamo să reînceapă să câștige meciuri! Contăm pe voi, câinilor!
Suporterii DDB vor continua să își respecte promisiunile către jucătorii lui Dinamo! Suporterii DDB sunt singurii care doresc binele clubului, spre deosebire de indivizii din lotul spaniol, de care trebuie să scăpăm cu orice preț. ȘI VOM SCĂPA DE EI DEFINITIV, PÂNA LA URMĂ, CÂINILOR!
Joi l-am dat afară pe cel care a fost în stare să schimbe destinația banilor adunați de suporteri pentru jucătorii lor! Șerdean e OUT de la Dinamo! Ăsta nu a fost administrator la club, ci o povară pe umerii lui, o amenințare constantă! Nu doar că a luat din banii pentru salarii, dar a periclitat și înțelegerea convenită de DDB cu Filip. Ne-am mișcat repede și le-am rezolvat pe ambele!”, se arată în comunicatul fanilor dinamoviști.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11