Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Craiova lui Reghecampf le-a provocat primul eșec din play-off-ul celor de la FCSB! Bic, autorul unui gol splendid

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2022 la 20:50 GMT+3

Echipa lui Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova, s-a impus în această seară, în deplasare, în fața celor de la FCSB, cu scorul de 0-2, într-un meci din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1.

FCSB - Universitatea Craiova

Credit imagine: facebook

În această seară, Universitatea Craiova a câștigat derby-ul din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, scor 0-2, impunându-se în fața celor de la FCSB, în deplasare.
Roș-albaștrii au avut prima ocazie a meciului. În minutul 3, Florin Tănase l-a găsit singur în careu pe Octavian Popescu, căruia i-a pasat, dar șutul acestuia din urmă a trecut peste poartă.
După 6 minute, Edjouma a reușit să trimită mingea între buturi, însă golul celor de la FCSB a fost anulat de arbitrul partidei, pe motiv de fault în atac.
Jucătorii lui Toni Petrea au mai avut o ocazie de a înscrie până la pauză. În minutul 37, Vinicius a trimis balonul cu capul spre poarta lui Pigliacelli, însă goalkeeper-ul a intervenit la timp.
Tabela a fost modificată în prelungirile primei reprize. Andrei Ivan a transformat o lovitură de la 11 metri, pe care tot el a primit-o, în urma unui duel cu Iulian Cristea, și și-a dus echipa în avantaj în minutul 45+1.
Citește și:
După reluarea partidei, FCSB a ratat două ocazii importante, în minutele 55 și 59. Octavian Popescu a șutat inițial în plasă, iar apoi Cristea a trimis balonul în bară.
Echipa lui Laurențiu Reghecampf și-a dublat avantajul în minutul 74, când Bic a primit mingea în colțul careului și a șutat puternic cu exteriorul, reușind un gol splendid.
FCSB a suferit, astfel, prima înfrângere din play-off și rămâne cu 37 de puncte pe locul 2 al clasamentului, la 5 puncte de liderul CFR Cluj, care urmează să joace mâine cu FC Argeș și care s-ar putea distanța la 8 puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a acumulat 33 de puncte și a revenit pe a treia poziție.
În următoarea etapă a play-off-ului, roș-albaștrii vor juca acasă cu FC Voluntari, în timp ce oltenii vor primi vizita celor de la CFR Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo