Deian Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. Căpitanul din Ștefan cel Mare a reușit câteva prestații bune în acest început de sezon, considerându-se că transferul său ar ajuta mult clubul din punct de vedere financiar. Sorescu, lider în clasamentul golgeterilor din Liga 1, este aproape de a pleca în Polonia.
Potrivit jurnalistului Pawel Kielbus, Legia Varșovia îl vrea pe fotbalistul de 24 de ani, oficialii clubului polonez ajungând deja la un acord cu cei de la Dinamo în privința mutării lui Sorescu.
"Legia este foarte aproape să îl transfere pe Deian Sorescu de la Dinamo. Știu din surse sigure că au fost făcute două oferte: 700.000 de euro plus procente dintr-un viitor transfer sau un milion de euro pe loc. Părțile sunt aproape să bată palma", a spus Pawel Kielbus, citat de ProSport.
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41

Sorescu, dorit și de FCSB

Deian Sorescu le-a atras atenția și celor de la FCSB. Clubul a făcut o primă ofertă oficială pentru căpitanul lui Dinamo. Roș-albaștrii ar fi dispuși să plătească 750.000 de euro pentru fotbalistul de 24 de ani, oferta fiind refuzată de reprezentanții lui Dinamo, care vor să mai negocieze.
Administratorul special al lui Dinamo a spus că Sorescu, golgheterul Ligii 1 după primele 7 etape ale noului sezon, nu va pleca prea ușor din Ștefan cel Mare, suma pe care o vor în schimbul său fiind de peste un milion de euro.
"E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi. E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat joi seară. Oferta este de 750.000 de euro.
Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căruia discutăm este mai mare de un milion de euro", a declarat Iuliu Mureșan săptămâna trecută.
Romanian Liga I
U Craiova vrea primul mare transfer al anului, Deian Sorescu! Dinamo, aproape de o ultimă lovitură
02/01/2022 LA 05:30
Romanian Liga I
Deian Sorescu, lăsat fără tricou după Mioveni – Dinamo 2-1! "M-au tras și l-au dat jos!"
16/12/2021 LA 18:32