Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a făcut o ofertă pentru Deian Sorescu! Care a fost răspunsul celor de la Dinamo

Bianca Dumitru

Publicat 27/08/2021 la 20:52 GMT+3

FCSB a reușit astăzi primul transfer din mandatul lui Edi Iordănescu. Roș-albaștrii vor să mai dea o lovitură, oficialii clubului făcând o ofertă pentru Deian Sorescu. Șefii lui Dinamo au reacționat imediat.

Deian Sorescu

Credit imagine: Getty Images

FCSB se transformă odată cu sosirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. Roș-albaștrii au realizat astăzi transferul lui Claudiu Keșeru, care și-a reziliat unilateral contractul cu Ludogorets și va semna cu vicecampioana României.
După această mutare, șefii FCSB-ului vor să mai dea o lovitură. Clubul a făcut o primă ofertă oficială pentru Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo, al cărui transfer ar ajuta mult echipa din Ștefan cel Mare din punct de vedere financiar.
Roș-albaștrii ar fi dispuși să plătească 750.000 de euro pentru fotbalistul de 23 de ani, oferta fiind refuzată de reprezentanții lui Dinamo, care vor să mai negocieze. Administratorul special al lui Dinamo a spus că Sorescu, golgheterul Ligii 1 după primele 6 etape ale noului sezon, nu va pleca prea ușor din Ștefan cel Mare, suma pe care o vor în schimbul său fiind de peste un milion de euro.
"E adevărat că există o ofertă oficială din partea FCSB, la fel de adevărat este că Deian este jucătorul de care ne vom despărți cel mai greu, având cel mai mare impact pentru noi. E adevărat că banii ne ajută, dar nici nu putem ceda ușor orice jucător, mai ales că a plecat și Paul Anton, a reziliat joi seară. Oferta este de 750.000 de euro.
Nu știu dacă vor mai continua discuțiile, nu noi decidem, ci cei de la FCSB. Probabil că suma în jurul căruia discutăm este mai mare de un milion de euro", a declarat Iuliu Mureșan, potrivit GSP.
Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

FCSB îl vrea și pe Valentin Gheorghe

După Keșeru, Edi Iordănescu îl vrea și pe Valentin Gheorghe, pe care îl cunoaște foarte bine, lucrând alături de el la Astra. Echipa a retrogradat la finalul sezonului 2020/21, iar fotbalistul își dorește să plece la un club de un nivel superior, valoarea sa fiind mult superioară Ligii a 2-a din România.
Mai trebuie doar ca cele 2 cluburi să se înțeleagă, dar sunt șanse reale ca acest lucru să se întâmple, relațiile dintre ele fiind cele mai bune, dovadă fiind numeroasele mutări care s-au făcut în trecut pe această axă.
Valentin Gheorghe este cotat la 900.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Atacantul a fost crescut de Astra și singurul club la care a jucat în afara echipei din Giurgiu a fost la CS Afumați, unde a fost împrumutat o jumătate de sezon în 2016.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo