Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

S-a trezit FCSB! După Keșeru, urmează un nou transfer. Jucătorul dorit neapărat de Edi Iordănescu

Nicu Savin

Actualizat 27/08/2021 la 12:45 GMT+3

FCSB este aproape de a bifa 2 transferuri importante în aceeași zi. După ce aducerea lui Claudiu Keseru a fost confirmată de oficialii roș-albaștrilor, încă un fotbalist dorit insistent de Edi Iordănescu este la un pas de vicecampioana României.

Edi Iordănescu

Credit imagine: Eurosport

FCSB a început un nou drum odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. La negocieri, lui Iordănescu i s-a promis întărirea echipei iar oficialii roș-albaștrilor au trecut la fapte.
În această dimineață, șefii clubului din Berceni au confirmat aducerea lui Claudiu Keseru, care și-a reziliat unilateral contractul cu Ludogorets, unde a evoluat în ultimele 6 sezoane.
Conform as.ro, FCSB nu se va opri aici și este foarte aproape de transferul lui Valentin Ghoerghe, atacantul de bandă al celor de la Astra Giurgiu.

FCSB îl vrea pe Valentin Gheorghe

Edi Iordănescu îl cunoaște foarte bine pe fotbalistul de 24 de ani, alături de care a lucrat la gruparea de la malul Dunării. Valentin Gheorghe a retrogradat cu Astra și își dorește să plece la un club de un nivel superior, valoarea sa fiind mult superioară Ligii a 2-a din România.
Mai trebuie doar ca cele 2 cluburi să se înțeleagă, dar sunt șanse reale ca acest lucru să se întâmple, relațiile dintre ele fiind cele mai bune, dovadă fiind numeroasele mutări care s-au făcut în trecut pe această axă.
Valentin Gheorghe este cotat la 900.000 de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Atacantul a fost crescut de Astra și singurul club la care a jucat în afara echipei din Giurgiu a fost la CS Afumați, unde a fost împrumutat o jumătate de sezon în 2016.
Valentin Gheorghe are o selecție la naționala de tineret a României, iar în această vară a făcut parte din lotul olimpic al lui Mirel Rădoi, jucând în toate cele 3 partide din Japonia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo