FCSB a început un nou drum odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. La negocieri, lui Iordănescu i s-a promis întărirea echipei iar oficialii roș-albaștrilor au trecut la fapte.
În această dimineață, șefii clubului din Berceni au confirmat aducerea lui Claudiu Keseru, care și-a reziliat unilateral contractul cu Ludogorets, unde a evoluat în ultimele 6 sezoane.
Conform as.ro, FCSB nu se va opri aici și este foarte aproape de transferul lui Valentin Ghoerghe, atacantul de bandă al celor de la Astra Giurgiu.
Romanian Liga I
Nicolae Dică trage un semnal de alarmă: "Să vadă câtă presiune este pe noi"
IERI LA 17:47

FCSB îl vrea pe Valentin Gheorghe

Edi Iordănescu îl cunoaște foarte bine pe fotbalistul de 24 de ani, alături de care a lucrat la gruparea de la malul Dunării. Valentin Gheorghe a retrogradat cu Astra și își dorește să plece la un club de un nivel superior, valoarea sa fiind mult superioară Ligii a 2-a din România.
EXCLUSIV - DAN PETRESCU NU VINE SINGUR LA CFR! A CONVINS DEJA UN FOTBALIST SĂ SEMNEZE CU CLUJENII. URMEAZĂ ALTE 2 MUTĂRI
Mai trebuie doar ca cele 2 cluburi să se înțeleagă, dar sunt șanse reale ca acest lucru să se întâmple, relațiile dintre ele fiind cele mai bune, dovadă fiind numeroasele mutări care s-au făcut în trecut pe această axă.
Valentin Gheorghe este cotat la 900.000 de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Atacantul a fost crescut de Astra și singurul club la care a jucat în afara echipei din Giurgiu a fost la CS Afumați, unde a fost împrumutat o jumătate de sezon în 2016.
DAN PETRESCU REVINE LA CFR! A BĂTUT PALMA CU GRUPAREA ARDELEANĂ ŞI AZI VA CONDUCE PRIMUL ANTRENAMENT
Valentin Gheorghe are o selecție la naționala de tineret a României, iar în această vară a făcut parte din lotul olimpic al lui Mirel Rădoi, jucând în toate cele 3 partide din Japonia.
Romanian Liga I
Omrani, întrebat dacă l-a sunat de 100 de ori pe patronul CFR-ului, să îl ia înapoi. Răspunsul
03/10/2022 LA 04:52
Romanian Liga I
CFR dă lovitura: transferă un atacant de bandă care a fost 7 ani sub contract cu Manchester City
30/09/2022 LA 11:59