Clubul din Gruia nu a anunțat nimic oficial până în acest moment, iar antrenorul a luat-o înainte. Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la CFR, după ce a câștigat două trofee, Supercupa României și titlul.

Edi Iordănescu pleacă de la CFR!

Deși spune că CFR avea prioritare și nu are alt acord cu vreo echipă, Iordănescu a decis să nu mai aștepte după conducătorii din Gruia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
ACUM 17 ORE
"Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi.
Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.
Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!
PS - Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!", a scris Iordănescu, pe Facebook.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Dulca! Interviu exclusiv despre perioada petrecută în Anglia și planuri
ACUM 17 ORE
Romanian Liga I
Întăriri pentru Toni Petrea! Doi jucători de la FCSB, aproape de revenirea pe teren
ACUM 19 ORE