Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1

Bianca Dumitru

Publicat 20/05/2022 la 16:02 GMT+3

Florin Tănase a fost, pentru al doilea sezon consecutiv, golgheterul Ligii 1. Fotbalistul le-a atras atenția celor de la Beșiktaș, care au fost impresionați de calitățile căpitanului de la FCSB.

Florin Tănase (FCSB)

Credit imagine: facebook

Florin Tănase a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1 în ultimii ani, dar, din diverse motive, acesta nu a reușit să facă pasul într-un campionat mai puternic. Acum, căpitanul celor de la FCSB este pe lista mai multor cluburi importante.
Una dintre echipele la care este dorit este Beșiktaș. Potrivit AS.ro, turcii vor să reorganizeze echipa înaintea noului sezon, iar Tănase este unul dintre fotbaliștii care le-au atras atenția.
Românul i-a impresionat prin calitățile sale, putând evolua atât în atac, cât și pe linia de mijloc. În plus, șefii lui Beșiktaș au fost atrași și de faptul că Tănase a fost, în ultimele două sezoane, golgheterul Ligii 1, având nevoie de un jucător care să marcheze mult.
Conform sursei citate, conducerea celor de la FCSB nu s-ar opune plecării lui Tănase, dar echipa care își dorește să-l transfere va trebui să îi achite clauza de reziliere, în valoare de 3 milioane de euro.
Citește și:

Florin Tănase, dorit și de campioana Turciei

Golgheterul celor de la FCSB a ajuns, în ultimele săptămâni și pe lista de transferuri a noii campioane a Turciei. Șefii lui Trabzonspor și-ar dori să facă mai multe mutări importante în această vară pentru ca lotul lui Abdullah Avci să fie pregătit pentru meciurile de calificare în următorul sezon de Champions League.
Unul dintre jucătorii care le-au atras atenția turcilor este Florin Tănase, care are contract cu FCSB până în 2025, având o clauză de reziliere de 3 milioane de euro. Cei de la Trabzonspor ar fi dispuși să ofere un salariu dublu decât cel pe care îl primește acum (30.000 de euro pe lună), dar nu vor să facă direct un transfer definitiv.
Oficialii clubului de la Marea Neagră și-ar dori inițial să-l împrumute pentru un sezon, iar apoi, dacă fotbalistul se va acomoda în Turcia, să achite clauza de reziliere.
Prin această strategie, oficialii campioanei din Super Lig vor să evite situația celor de la Galatasaray, care au plătit peste 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, care nu au reușit să se adapteze foarte bine la echipă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo