Gaz Metan Mediaș este unul dintre cluburile din Liga 1 care se confruntă cu cele mai mari probleme financiare în acest sezon. Echipa este aproape de faliment, iar mai mulți jucători și-au reziliat contractele în ultimele zile.
Astăzi, și antrenorul va pleca de la club. Potrivit ProSport, Ilie Poenaru a hotărât să demisioneze din funcție și se va despărți în cursul acestei zile de Gaz Metan, urmând a pleca apoi spre casă, la București.
Deși nu și-a dorit să renunțe la echipă, tehnicianul ar fi ajuns la concluzia că nu are de ce să mai continue în condițiile în care medieșenii nu mai au cum să evite retrogradarea, urmând a aborda partea a doua a sezonului cu juniorii.
Romanian Liga I
Antrenorul dorit de FCSB știe cine va câștiga lupta pentru titlu în Liga 1! "90% e campioană"
10/05/2022 LA 07:27
"Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne faceau să credem că se va rezolva, dar de fapt ei pregăteau altceva! Noi ne-am continuat munca ca niște profesioniști până când a venit ziua în care am fost depunctați și de aici ne am dat seama că lucrurile devin grave. Deja ne-au arătat minciuna! Faptul că nu poți rezolva acel litigiu de 50.000 de euro nu este că nu ai, ci nu vrei!", a declarat Ilie Poenaru, conform sursei citate.
Până la finalul sezonului regulat al Ligii 1, Gaz Metan Mediaș le mai are de înfruntat pe Dinamo, cu care va juca vineri, de la ora 19:55, FC U Craiova, Academica Clinceni și Chindia Târgoviște.
Citește și:

CEL MAI BUN MARCATOR STRĂIN DIN LIGA 1 DEPLÂNGE SITUAȚIA DE LA MEDIAȘ

Gaz Metan este aproape de faliment, clubul ardelean având grave probleme financiare. 8 jucători și-au reziliat contractele în ultimele zile, cu condiția ca în termen de 5 zile să facă dovada că au semnat o altă echipă. În cazul în care nu își găsesc echipă, au posibilitatea de a reveni la Mediaș.
Cei 8 jucători sunt Vlad Morar, Răzvan Horj, Răzvan Trif, Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura, Octavian Vâlceanu, Mihai Lixandru și Ioan Filip. Aceștia au renunțat la toate drepturile financiare pe care le mai aveau de primit din partea clubului la data de 14 februarie.
Gaz Metan a fost depunctată deja din cauza datoriilor, iar echipa se află în pragul colapsului. Mai mult decât atât, în contextul în care va pierde aproape toți jucătorii, formația va fi nevoită să abordeze partea a doua a sezonului cu juniorii.
Eric De Oliveira, fost jucător al medieșenilor și cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, a comentat recent situația în care se află fosta sa echipă. Brazilianul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care precizează că nu-i va ierta niciodată pe oamenii care au contribuit la situația în care se află Gaz Metan.
"Nu este nimeni, cum ești, Gazu', Gazu'. Dumnezeu să ierte toți oamenii ce ne-au distrus, pentru că eu nu o să vă iert niciodată", a fost mesajul dur transmis de Eric, pe Facebook.
Romanian Liga I
Toni Petrea, OUT de la FCSB la finalul sezonului! Cine i-ar putea lua locul
01/03/2022 LA 06:43
Romanian Liga I
Analiză Eurosport | 2007, un an dintr-o altă lume pentru dinamoviști!
23/04/2022 LA 04:44